A magyar baloldal tíz évvel megelőzte Brüsszelt bevándorláspártiságban

Kategória: Közélet 2016. április 23. szombat, 16:05

nszA referendum lehet az egyetlen eszköz, amellyel megállítható Brüsszel és a hazai baloldal bevándorláspárti politikája – hangsúlyozta Németh Szilárd szombati sajtótájékoztatóján.

Ebből a nem nyilvános migrációs stratégiából sok minden kiolvasható, többek közt az is, hogy a baloldal miért nem vesz részt a kötelező bevándorlási kvótáról és a terrorellenes intézkedéscsomagról szóló egyeztetéseken – utalt a fideszes képviselő a Magyar Idők pénteken megjelent cikkére, mely szerint a Gyurcsány-kabinet kilenc éve egy kormányelőterjesztést készített bevándorlók szervezett és tömeges betelepítésére a demográfiai helyzet kezelésére.

A szocialisták 2007-es előterjesztése egyértelműen bevándorláspárti javaslat – emelte ki, hozzátéve: a magyar baloldal tíz évvel megelőzte Brüsszelt ebben az ügyben, ugyanis már akkor abban gondolkodtak, hogy a magyarországi népességfogyásból adódó munkaerő piaci problémákat bevándorlók betelepítésével akarták orvosolni.

 

A dokumentum utalt arra is, hogy erős az egészségügyi dolgozók elvándorlása Magyarországról, de az Afrikából és Ázsiából történő bevándorlás erősítésével ez a probléma is kezelhető – közölte.

A részletekről szólva Németh Szilárd kifejtette: a nem nyilvános tervezetben bevándorlók akaratlagos és kvóta szerinti betelepítéséről van szó, a dokumentum szerint: „ütemezetté, hatásossá kell tenni a bevándorlók befogadását”.

A kormánypárti politikus a legmegdöbbentőbb résznek azt nevezte, hogy a stratégia szerint a hazánkban jogtalanul tartózkodó migránsok helyzetét minél hamarabb legalizálni kell.

 

Németh Szilárd elmondása szerint a dokumentum azzal számolt, ha sikeres a stratégia, akkor Magyarországon 10 százaléknál is magasabb lehet a bevándorlók aránya. Az intézkedés társadalmi elfogadottságára a baloldali kormány kampányt akart indítani – húzta alá.

A fideszes politikus ennek kapcsán felhívta a figyelmet, hogy Nyugat-Európa azon városaiban, ahol a bevándorlók aránya meghaladja a tíz százalékot, kialakultak az úgynevezett „no go zónák”, növekedett a bűncselekmények száma, illetve komoly belbiztonsági válság alakult ki.

 

Mindezek alapján egyértelmű, hogy a baloldal egy követ fúj Brüsszellel, és onnan kapják az utasítást. Világossá vált az is, hogy az elmúlt másfél évben a baloldal miért támadta folyamatosan a schengeni szabályokon és a Dublin III. rendeleten alapuló hazai jogszabályok és döntések elfogadását, a műszaki és jogi határzár megalkotását a schengeni külső határokon, és a szigorúbb bevándorlási szabályok elfogadását, illetve a kötelező betelepítési kvótáról szóló referendumot – fogalmazott a kormánypárti képviselő. 

Németh Szilárd a magyar baloldal legdurvább cselekedetének a kötelező betelepítési kvóták ellen indított népszavazás folyamatos akadályozását nevezte. Ebből is látszik, hogy a referendum lehet az egyetlen eszköz, amellyel megállítható Brüsszel és a hazai baloldal bevándorláspárti politikája - hangsúlyozta, kiemelve, hogy a népszavazásnak ügydöntő szerepe van, így annak mindenféleképpen eredményesnek és érvényesnek kell lennie.

 

(fidesz.hu)

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail