Szegedy Lujza tanárnő ismét kórházban

Kategória: Közélet 2016. április 08. péntek, 06:07

veradas szolgalatÚjra kórházba szállították Szegedy Lujza tanárnőt, Csepel Díszpolgárát, mivel állapota rosszabb lett. Érdeklődésünkre azt mondta, hogy rendszeresen ellenőrzik a vérképét, amely a korábbiakhoz képest gyengébb értékeket mutatott, ezért ismét a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházba utalták. A kórházban eltöltött két napban nem kapott vérátömlesztést, mert állítólag nincsen megfelelő vér, ezért véradásra kéri az érte aggódókat.

Szegedy Lujza tanárnő az elmúlt hónapokban többször kényszerült kórházi gyógykezelésre, de néhány napos ápolás után rendre hazaengedték. Állapota javult és visszatért a jókedve is. Csepeli otthonában ellátta magát tanítványai és jóakarói segítségével. Hálás szívvel gondol azokra a jótevőkre, akik vért adtak neki a korábbi gyógykezelése során. Most újból elkeseredett és fáradt a hangja. Azt mondta, hogy nehezére esik a járás és nagyon elesettnek érzi magát. 

Legutóbb februárban számoltunk be róla, hogy sürgősen vérre van szüksége, mert a vérátömlesztéséhez a ritka vércsoportba tartozó 0RH negatív vérre van szüksége. Ezúttal is azzal a kéréssel fordul a segítőkész emberekhez, ahhoz a sok száz egykori tanítványához és munkatársához, hogy lehetőségük szerint jelentkezzenek véradásra. Nem csak a saját, hanem mindenki érdekében kéri ezt, akik vérátömlesztésre szorulnak. Az irányított véradásnál fontos, hogy az alábbi adatokat adják meg a kedvezményezettről: Szegedy Lujza, 1933. 11. 21. 054 686 342 Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház 2. belosztály. A kedvezményezett vércsoportja: 0RH negatív.

Cs. A. 

Utoljára frissítve: 2016. április 08. péntek, 06:11

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail