Gyümölcsöt és édességet kaptak a csepeli óvodások Kiemelt

Kategória: Közélet 2016. március 19. szombat, 08:14

gyumolcsMintegy fél tonna almát, körtét, poharas tejet, mézet és más finomságokat osztott szét óvodások között Borbély Lénárd polgármester a Csepeli Piac munkatársaival közösen március 18-án reggel a piacon. A rengeteg gyümölcsöt a Csepeli Piac árusai és őstermelői adományozták, amelyet az árusok nevében Kápolnási Gyula vállalkozó adott át. A szétosztásában részt vett Hierholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetője és Huszák József, a Csepeli Piac vezetője is.

A Füstifecske, a Tündérkert és a Vénusz utcai óvodákból érkezett gyerekeket az óvónénik végigkísérték a piacon, ahol az árusok, köztük a piacon árusító egyik legidősebb őstermelő, a 73 éves Juliska néni kedves rajzokért cserébe mindenféle csemegét ajándékoztak a kicsiknek.

A rengeteg finomságot, amit az óvodások kaptak, a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai szállították ki az intézményekbe. A piac árusai mellet a cég és a piac dolgozói anyagilag is hozzájárultak az akcióhoz, melyet tavaly karácsonykor szerveztek meg először, és biztosan lesz folytatása a jövőben.

MN

fotó: Tóth Beáta

" alt="" />

Utoljára frissítve: 2016. március 19. szombat, 08:30

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail