Újévi köszöntő Kiemelt

Kategória: Közélet 2016. január 14. csütörtök, 09:28

csepel uj utakon11Kedves Csepeli Polgárok!

Dolgos év van mögöttünk. 2015-ben egyrészt folytattuk az elmúlt években elkezdett fejlesztéseket, másrészt újabbakba is belefogtunk. Mindezek eredményeként mi, csepeliek, egyre rendezettebb, szebb, otthonosabb környezetben élhetünk. Köszönet a támogatásért és segítségért Orbán Viktornak, Magyarország miniszterelnökének, Tarlós Istvánnak, Budapest főpolgármesterének, Németh Szilárd országgyűlési képviselőnek, a csepeli önkormányzat munkatársainak és természetesen minden csepeli dolgos embernek, akik munkájukkal mindezt lehetővé tették.

2016-ban folytatjuk azt a munkát, amelynek köszönhetően mi, csepeliek, még inkább büszkébbek leszünk kerületünkre. A városfejlesztés mellett továbbra is kiemelkedő szerepet szánunk a gazdaság élénkítésének és a munkahelyteremtésnek. Célunk az, hogy kerületünkben is drasztikusan visszaszorítsuk a munkanélküliséget, hiszen a családokat csak a biztos anyagi háttér teheti erőssé.

Idén is kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekeinkre. A Gyermeksziget Program keretében folytatjuk a bölcsődék, óvodák és kertjeik felújítását, a játszóterek megújítását.

Nyugdíjasainkról – akiktől örökül kaptuk ezt a kerületet – továbbra sem feledkezhetünk meg. Ők továbbra is egész évben ingyenesen látogathatják a Csepeli Strandfürdőt, és a jó idő beköszöntével ismét várjuk őket a közös hajókirándulásokon.

2016 különleges év lesz a sportbarátok számára: negyvennégy év után a magyar nemzeti tizenegy kiharcolta a foci EB-részvétel jogát. A nézőknek minőségi tereket alakítunk ki, ahol közösen szurkolhatunk az ország legjobbjaiért.

Kerületünkben ma már hagyomány, hogy a magyarság és Csepel legnevesebb ünnepein változatos és színes programokkal várjuk a kerület polgárait. Ígérjük, ezt a hagyományt 2016-ban sem szakítjuk meg.

Folytassuk idén is, közösen!

Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!

És kívánom mindannyiunknak, hogy meg tudjuk őrizni kerületünket, országunkat, Európát olyannak, ahogyan azt mi szeretjük.

 

Borbély Lénárd,

Csepel polgármestere

Utoljára frissítve: 2016. január 14. csütörtök, 10:00

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail