Kedvezményes cirkuszbérlet a csepeli gyermekeknek - A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt Kiemelt

Kategória: Közélet 2016. január 13. szerda, 10:45

Fvarosi Nagycirkusz logoKedves Gyerekek!
Tisztelt Szülők!

Néhány hónappal ezelőtt örömmel értesítettünk mindenkit, hogy a csepeli óvodások és általános iskolások 2016 januárjától 66%-os kedvezménnyel vehetnek a Fővárosi Nagycirkusznál fejenként egy darab, 3 alkalomra szóló bérletet. A kezdeményezésnek nagy sikere volt, de így is többen jelezték felénk, hogy különböző okok miatt lemaradtak az akcióról. Egyeztettünk a cirkusszal, és a nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel, közös megegyezéssel a jelentkezési határidőt 2016. január 31-re változtattuk. Kérjük mindazokat a csepeli gyerekeket, akik szeretnének kedvezményes áron cirkuszba menni, és kicsúsztak a határidőből, minél előbb jelentkezzenek. A regisztráció feltételei változatlanok.

A kedvezményes gyermekbérlet ára 2700 Ft. Egy gyermekbérlet mellé az önkormányzat legfeljebb 2 kísérő részére biztosít kedvezményes bérletet, melynek ára: a felnőtt 3900 Ft, míg a nyugdíjas 2900 Ft. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a gyermek csepeli lakcímkártyával rendelkezzen.
Amennyiben az Ön gyermeke csepeli óvodába vagy iskolába jár, és igénybe vennék ezt a bérletakciót, jelentkezzenek az intézményben erre kijelölt személynél.
Ha gyermekük nem csepeli oktatási, nevelési intézménybe jár, akkor pdfa levélben megtalálható jelentkezési lapot töltsék ki és a gyermek lakcímkártyájának másolatával küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy adják le az önkormányzat információs pultjánál (a gyermek lakcímkártya-másolatára ebben az esetben is szükség lesz).

További információt a 06 1/427-6100-ás központi számon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphatnak.

A bérletek átruházhatók, de elvesztésük esetén ingyenes pótlásra nincs lehetőség.

A műsorhoz jó szórakozást kívánok!

Borbély Lénárd,
Csepel polgármestere

Utoljára frissítve: 2016. január 13. szerda, 11:15

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail