Nyomtatás

Kedden újabb ezer adag ételt osztottak ki Csepelen Kiemelt

Kategória: Közélet 2015. december 22. kedd, 21:34

szeretetv4Folytatódott a karácsonyi ételosztás december 22-én, kedden a Kossuth Lajos utca 138-148. számú lakótömbbel szemben, a Shell benzinkút előtti parkolóban az Ökumenikus Segélyszervezet rendezésében. Ezúttal is ezer adag ételt osztottak szét 11 órától a rászorulóknak, akik a fővárosból, az agglomerációból és Csepelről is érkeztek.

A menü csirkepörkölt, uborka, tea, szaloncukor volt. Az ételosztásba bekapcsolódott Maria-Theres Thiell az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport igazgatóságának elnöke, Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Borbély Lénárd, Csepel polgármestere, Morovik Attila és Ábel Attila alpolgármesterek valamint Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója.

Az Ökumenikus Segélyszervezet hat napon át, december 18. és 23. között naponta 1000 adag ételt oszt ki önkéntesek, a támogatók és a segélyszervezet munkatársai segítségével a hajléktalanoknak, illetve a rossz szociális körülmények között élő családoknak. Az Ökumenikus Segélyszervezet 2013 óta rendez karácsony előtt Csepelen is ételosztást. A vendégségén az étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is fogadta a rászorulókat.

cs. fotó: Tóth Beáta

szeretetvszeretetv2szeretetv3szeretetv5szeretetv6szeretetv7szeretetv8szeretetv9szeretetv10szeretetv12szeretetv13

Utoljára frissítve: 2015. december 22. kedd, 21:48