Nyomtatás

Csepelen folytatódik az Ökumenikus Segélyszervezet ételosztása

Kategória: Közélet 2015. december 21. hétfő, 08:24

21.etelosztas honeczy barnabas mtiA segélyszervezet szeretetvendégségén az 1000 adag étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén is megszervezte hagyományos adventi-karácsonyi melegétel-osztását. Hat napon át, december 18. és 23. között naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára.

December 21-én, hétfőn az ételosztást támogató Siemens és az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai, önkéntesei osztják ki az ételadagokat, melybe bekapcsolódik Kovács Koko István jószolgálati nagykövet és Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója. A szeretetvendégség menüje tarhonyás hús, savanyúság, kenyér + tea és szaloncukor lesz.

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A Segélyszervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!

Időpontok mindennap: 11 órától

Helyszín: december 21-22-23.: Budapest XXI., Kossuth Lajos u. 138-148. közötti lakótömbbel szemben, a Shell benzinkút előtti parkolóban.

 

fotó: MTI

Utoljára frissítve: 2015. december 21. hétfő, 08:29