Nyomtatás

Alapítványi esten léptek színpadra a Vermes iskolások

Kategória: Közélet 2015. december 14. hétfő, 10:34

vermes5Hasonlóan az előző évekhez minden osztály szerepelt a Vermes Miklós Általános Iskola „Többet, jobban, eredményesebben!” Alapítvány estjén december 12-én. A tanulók egyéni és csoportos műsorszámokkal készültek lelkes pedagógusaik felkészítésével.

A zsúfolásig megtelt tornacsarnokban Tóth Ferencné intézményvezető köszöntötte a megjelent vendégeket, majd Vukovich Zoltán, az alapítvány kuratóriumának elnöke arról tájékoztatott, hogy a megvásárolt belépő jegyekből és az adó egy százalékából befolyt bevételek a tanintézet oktatási tevékenységet segítik. Az elmúlt években tanulmányi osztálykirándulásokra mintegy nyolcszázezer forintot költött az alapítvány, tavaly pedig közel hétszázezer forintért vásároltak projektort a felajánlott összegekből.

A zenés szórakoztató est különleges produkcióval indult, a diákok törpeszínházba kalauzolták a közönséget nagy sikerrel. A görög táncosok, hastáncosok és a modern stílust bemutató tánccsapatok fellépése után a cirkusz világába repítették a nézőket a gyerekek. Később megmutatták tudásukat hegedűn és oboán, játszottak fodrászosat, beöltöztek méhecskének, orosz táncosoknak, előadtak rockyt és countryt varázslatos színpadi jelmezekben a látványos fénytechnika kíséretében.

 A több mint kétórás rendezvény remek hangulatban telt, a közönség soraiban ülő szülők, nagyszülők, testvérek, rokonok, barátok és pedagógusok sokat nevettek a tréfás programokon, mert ezúttal a Vermes iskolások nem csak a tanulásban mutatták meg tehetségüket.

Az est végén számos tombolanyeremény talált gazdára.

AZS

Fotó: Benkő-Molnár Fannivermes2vermes6

vermesvermes3vermes7

Utoljára frissítve: 2015. december 14. hétfő, 11:56