Megújult a csepeli kormányhivatal

Kategória: Közélet 2015. október 26. hétfő, 16:06

kh6

Befejeződött az a beruházás, mely során nagymértékű energetikai korszerűsítésen esett át Budapest Főváros Kormányhivatalának XXI. Kerületi Hivatala. A Szent Imre tér 3. szám alatt található volt zeneiskola épületére igencsak ráfért a megújulás, aminek köszönhetően mind a dolgozók, mind az ügyfélszolgálatot igénybe vevő csepeliek kényelmesebben érezhetik magukat.

A felújított épületet és a pályázatot, amelynek keretében megvalósult a beruházás Palich Etelka hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkár és Dr. György István kormánymegbízott mutatták be a sajtónak október 26-án. A csepeli kormányhivatal a III. kerületi hivatallal közös pályázat során mintegy négyszázmillió forintból újult meg. A Szent Imre téri épület külső és tetőtéri szigetelést, új nyílászárókat és a régi olajkazán helyett PB-gázzal működő, takarékos fűtésrendszert kapott.

Dr. György István kiemelte, hogy a pályázat a társasházak számára is elérhető energetikai korszerűsítésekhez hasonló, melyben egyébként Csepel az élen jár, hiszen kerületünkben számos társasház újult meg az elmúlt években. Budapest Főváros Kormányhivatala folytatja kirendeltségeinek felújítását, hiszen sok épületre fér még rá az energetikai korszerűsítés.

MN

fotó: Tóth Beátakh2

kh1kh3kh4kh5

 

Utoljára frissítve: 2015. október 27. kedd, 08:18