Sufni Közösségi Bolt nyílt a Csikó sétányon

Kategória: Közélet 2015. október 22. csütörtök, 08:59

sufni3Fonott kosárkák, retro napszemüveg, kézműves ékszerek, babaholmik, gyerekjátékok, egyedi ruhák és táskák, valamint bolhapiaci termékek vásárolhatók az október 21-én megnyílt Sufni Közösségi Boltban. Aki ellátogat a Csikó sétányi üzletsoron található boltba, közel hatvan négyzetméteren valódi kincsekre lel. Az eladott áruk bevételét környezetvédelmi szemléletformáló foglalkozásra fordítja a helyiséget működtető Harmónium Független Kommunikációs Egyesület – tájékoztatta oldalunkat Gutjahr Zsuzsanna elnök.

Felhívta a figyelmet arra, hogy polcbérlésért cserébe eladhatjuk el nem használt tárgyainkat vagy saját készítésű termékeinket, de adományozóvá is válhatunk, ha hibátlan, jó minőségű portékát kínálunk önkéntesen.

A bolhapiac és műhelyként funkcionáló közösségi színtéren a közeljövőben lesz szappanfőzés, ökodeo készítés, gyöngyfűzés, karácsonyfadíszek alkotása vagy akár spanyol óra is. Autodidakta módon kiscsoportos foglalkozások szervezése is megoldható.

A bolt létrejöttét a Norvég Civil Alap és a Kortárs Építészeti Központ Alapítvány támogatta.

Érdeklődés: www.facebook.com/sufnicsepel, www.sufnicsepel.com

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Tel.: 06 30 994 0971

AZS

sufni2sufni

Utoljára frissítve: 2015. október 22. csütörtök, 10:09