Szolgálják hazánk érdekeit a baloldali politikusok!

Kategória: Közélet 2015. október 04. vasárnap, 12:25

nsz1004Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján arra kérte a baloldali politikusokat, hogy ne a Szocialista Internacionálénak akarjanak megfelelni, hanem végre Magyarország érdekeit szolgálják.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, hogy az idén eddig 306.238 illegális bevándorló lépte át a magyar határt. A tegnapi napon a horvát határ felől 1997-en érkeztek így, de a szerb-magyar határ felől, - ahol már működik a határzár - mindössze 38-an – fűzte hozzá.

"A HAZAI BALOLDAL SEM KÜLÖNB, HISZEN UGYANABBAN A KÓRUSBAN TÁMADJÁK MAGYARORSZÁGOT, HAZÁNK BEVÁNDORLÁSI POLITIKÁJÁT, MINT AZ EURÓPAI TÁRSAIK."

A Fidesz frakcióvezető-helyettese aláhúzta, ez a szám mindenki számára megdöbbentő, leszámítva az európai és a hazai baloldal képviselőit, akik szerint ez a kontrollálatlan bevándorlási hullám nem probléma, ők ezt lehetőségnek látják arra nézve, hogy felszámolják a nemzetállami kereteket. Németh Szilárd hangsúlyozta, a baloldal álláspontja hosszú idő óta egy meghívólevél azok számára, akik azt fontolgatják, hogy elhagyják a hazájukat gazdasági okok miatt és Európa felé vegyék az irányt.

A politikus felelőtlennek és veszélyesnek nevezte ezt a baloldali álláspontot, mert ha minden így maradna, akkor évtizedek múlva nem ismernénk rá Magyarországra és Európára. Németh Szilárd szerint az is jól látható, hogy azok a politikusok támadják nagyon keményen Magyarországot, - elsősorban az osztrák kancellár, vagy a horvát és román miniszterelnök – akik a Szocialista Internacionálé tagjai.

Nagyon komoly munka folyik a Szocialista Internacionáléban azért, hogy pellengérre állítsák és folyamatosan támadják Magyarországot a bevándorlással kapcsolatos álláspontja miatt – fűzte hozzá.

A képviselő hangsúlyozta, világosan ki kell mondani, hogy nem Horvátországgal, Romániával vagy Ausztriával van bajunk, hanem a hazardírozó baloldali vezetőikkel. Hozzátette: a hazai baloldal sem különb, hiszen ugyanabban a kórusban támadják Magyarországot, hazánk bevándorlási politikáját, mint az európai társaik.

A politikus szerint, ha Gyurcsány, Bajnai, vagy Mesterházy lenne hatalmon, akkor elég egyértelmű lenne mindenki számára, hogy hazánk Horvátországhoz hasonlóan összeroppant volna a migrációs nyomás alatt. Németh Szilárd arra kérte a baloldali politikusokat, hogy ne a Szocialista Internacionálénak akarjanak megfelelni, hanem végre Magyarország érdekeit szolgálják. Emlékeztetett, a nemzeti konzultáció során a magyar emberek elmondták a véleményüket az illegális migrációról és egyértelműen döntöttek arról, hogy a politikának mit kell szolgálnia. Hazánkat, és az Európai Unió határait meg kell védeni – fűzte hozzá.

A magyar emberekkel együtt úgy gondoljuk, a népvándorlás méretű áradattal csak úgy tudunk megbirkózni, ha kimondjuk: Európa nem tud mindenkit befogadni – húzta alá Németh Szilárd.

(fidesz.hu)

Utoljára frissítve: 2015. október 10. szombat, 21:48