15 éves lett az Olajág Otthonok Csepelen

Kategória: Közélet 2015. szeptember 11. péntek, 08:03

olajag4Fennállásának 15. évfordulóját ünnepelte a csepeli Olajág Otthonok szeptember 10-én. Ez alkalomból köszöntötték az első lakókat és a régi dolgozókat, valamint egész napos programokkal ünnepeltek az otthon lakói.

Az időskorúaknak már reggel zenés frissítő tornával indult a nap. Utána elidőztek az udvaron felállított alkalmi sátraknál, ahol felidézték a régmúlt emlékeit és nosztalgiáztak a fényképfal készítésénél.

A kora délután kezdődött ünnepi műsort a dolgozói kórus születésnapi dallal nyitotta meg. A megjelent vendégeket dr. Szirmai Viktor főigazgató köszöntötte. Az intézmény gördülékeny működéséért köszönetet mondott Bocz Renáta intézményvezetőnek, Hárosi Gabriella volt intézményvezetőnek, valamint háláját fejezte ki a munkatársaknak, akiknek köszönhetően a megfelelő ellátás biztosításával nyugodtan és derűsen élik mindennapjaikat a lakók.

Szintén a munkatársak körültekintő munkavégzését hangsúlyozta ünnepi beszédében dr. Klár András főigazgató-helyettes. A dolgozók szeretettel és odaadással fordulnak a lakók felé – tette hozzá.

A 2000-ben nyílt idősotthon kezdeti éveit idézte fel beszédében Bocz Renáta. Beszámolt a folyamatos építési munkálatokról, emlékeztetett azokra az időkre, amikor a lakóknak még mini konyhájuk sem volt.

Ezután a főigazgató virágcsokrot adott át Jámbor Árpádné és Korom Antalné első lakónak, valamint köszöntötte Belényessiné Bessenyei Beatrix, Márton János Tiborné és Vasvári Andrásné régi dolgozót.

A jubileumi ünnepség zenei hangulatfelelősei a fellépő előadóművészek voltak. Duo Nicole komolyzenei koncertet adott, a Nefelejcs Népdalkör magyar népdalokat énekelt, Szeredi Krisztina operett előadással készült, Bokor Marianna nosztalgiadélutánra várta az érdeklődőket. A koncertezők táborában Tabáni István énekes is fellépett.

A születésnapi program zenés mulatsággal zárult.

AZS

olajag5olajag6olajag7olajag8olajag9olajag10olajag11olajag12Fotó: Tóth Beátaolajag1olajag2

olajag

Utoljára frissítve: 2015. október 07. szerda, 15:03