Tartós élelmiszercsomagok a frontvonalban dolgozóknak

Kategória: Közélet 2021. január 13. szerda, 12:44

TBE 8917Áldozatos munkájuk elismeréseként 150 db tartós élelmiszer ajándékcsomagot vehettek át a kerület egészségügyi, rendvédelmi és szociális dolgozóinak képviselői, valamint a Városgazda munkatársai a Családsegítő Közösségi Házban január 13-án. Az átadáson jelen volt Borbély Lénárd polgármester, Nagyné Kovács Tímea a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának vezetője, Gere József, a Pesterzsébeti Szabadkeresztény Gyülekezet lelki pásztora, valamint az adományozó szervezet, a Joyce Meyer Ministries World Mission képviseletében Brenda Phur.

Az adományozó amerikai keresztény szervezet, a Joyce Meyer Minisries World Mission a világ számos országában nyújt segítséget- hangsúlyozta Brenda Phur. Kiemelte a szervezet humanitárius ága, a Hande of Hope több európai országban is komoly összeggel támogatja a koronavírus járványban frontvonalban dolgozók munkáját. A tartós élelmiszereket tartalmazó ajándékcsomagokkal is tiszteletüket és köszönetüket szeretnék kifejezni.

Borbély Lénárd polgármester a felajánlást megköszönve hangsúlyozta, a csepeli egészségügyi, szociális és rendvédelmi dolgozók példamutatóan helyt állnak a járvány idején. Bár a védőoltásnak köszönhetően helyreállhat az élet, visszatérhetünk a normális kerékvágásba, a minden napok biztonsága érdekében, azonban továbbra is szükség van a segítő összefogásra.