Nyílt levél Karácsony Gergely főpolgármesternek

Kategória: Közélet 2020. április 27. hétfő, 17:44

Hajlektalansz iskolaTisztelt Főpolgármester Úr!

Csepelen, a Táncsics Mihály utca 82-84. szám alatt található az az ingatlan, amely egy volt iskolaépület, a Fővárosi Önkormányzat tulajdona.

Azt tapasztaltuk, hogy az ingatlanon fertőtlenítés és egyéb más munkálatok kezdődtek. Érdeklődésünkre az ott dolgozó emberek elmondták, hogy a Fővárosi Önkormányzat ezen a helyen hajléktalanszállót kíván létrehozni.

Tisztelt Főpolgármester Úr!

A Táncsics Mihály utca Csepel egyik kiemelt és forgalmas, egyben a belvároshoz tartozó utcája. Önkormányzatunkkal és az itt lakókkal az Önök esetleges szándékáról senki sem egyeztetett, a véleményünket nem kérdezték meg. Mindemellett fontos azt is megjegyeznem, hogy kerületünkben elegendő férőhely van a hajléktalanok számára.

Csepel polgármestereként – amennyiben ez valós szándék –, a kerületünk és az itt élők érdekében a leghatározottabban ellenzem a belvárosunkban hajléktalanszálló kialakítását.

Kérem tisztelt Főpolgármester urat, hogy soron kívül tájékoztatni szíveskedjen, hogy mi a Fővárosi Önkormányzat, és személyesen az Ön szándéka az érintett ingatlannal kapcsolatban.

Várom megtisztelő válaszát.

Budapest, 2020. április 27.

Tisztelettel:

Borbély Lénárd
Csepel polgármestere

Forrás: Borbély Lénárd Facebook oldala
Kép: csepel.info

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail