Bárczy István-díjak pedagógusnapon

Kategória: Közélet 2019. június 13. csütörtök, 14:37

barczyA pedagógusnap alkalmából június 7-én átadták az idei Bárczy István-díjakat a Főpolgármesteri Hivatal dísztermében.

Az elismerést kerületünkből Hirholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetője és Sallai Ildikó, a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítője vette át Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettestől. A díjátadón jelen volt Morovik Attila alpolgármester és Nagyné Kovács Tímea, a HSZI intézményvezetője is. A csepeli óvodák intézményvezetőjét a koranyelvi és kompetenciaalapú óvodai nevelést szívügyének tekintő, elhivatott óvodapedagógusi és vezetői tevékenységéért, valamint alternatív pedagógiák adaptálójaként és köznevelési szakértőként végzett kiemelkedő munkájáért értékelték. A családsegítő munkatársát pedig a hátrányos helyzetű családok és gyerekek megsegítése érdekében végzett elhivatott szakmai munkájáért díjazták.

Kiemelkedő szakemberek

„Nagyon hálás vagyok, hogy immáron másodízben vehetek át szakmai munkámért járó díjat a kerületben dolgozó kollégák felterjesztésére. Több mint harminc éve óvodapedagógusként, az alternatív pedagógiák adaptálójaként, vezetőként, mesterpedagógus köznevelési szakértőként segítem a jövő generációját. Büszkeséggel tölt el, hogy mások is látják, értékelik törekvéseimet” – mondta Hirholczné Faragó Tünde.

Sallai Ildikó kilenc éve dolgozik családsegítőként. „Megtisztelőnek érzem, hogy e díj részese lehetek, ezúton köszönöm a polgármester úrnak a felterjesztést. Nagyon örültem, mivel a munkánk során általában ritka a visszajelzés. Mindig szerettem emberekkel foglalkozni, jó érzés segíteni nehéz helyzetben lévőkön. Feletteseim és kollégáim támogatására mindig számíthattam. Nekik is köszönöm a segítséget, a biztatást, a jó szót, illetve a megerősítést.”

AZS

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail