Átadták az idei első, 15 ezer forintos iskolakezdési támogatást Kiemelt

Kategória: Közélet 2019. június 05. szerda, 14:48

DSC 0892Borbély Lénárd polgármester 2019. június 5-én nyújtotta át a 15 ezer forintos utalványt Bozsó Dávidnak és édesanyjának, Bozsó-Nagy Annamáriának a polgármesteri hivatalban.

Bozsó-Nagy Annamária, Dávid édesanyja portálunknak elmondta, nagyon örülnek az iskolakezdési támogatásnak, ami óriási segítséget jelent a család számára. Az utalványt főleg tanszerekre, tolltartóra, ceruzára, úgy általában jó minőségű tanszerekre szeretné elkölteni. Az édesanya elmondta, a szeptember mindenki számára megterhelő, ennek ellenére, fia, Dávid alig várja, hogy megkezdhesse a tanévet a Széchenyi István Általános Iskolában.

2017-ben Borbély Lénárd javaslatára, testületi döntés született, hogy a városvezetés iskolakezdési támogatást nyújt azoknak a csepelieknek, akik megkezdik az általános iskolát. Az iskolakezdési támogatást azok vehetik igénybe, akik csepeli lakcímkártyával rendelkeznek és idén szeptemberben kezdik meg az általános iskolát. A támogatáshoz szükséges űrlapot a polgármesteri hivatal családtámogatási irodájának ügyfélszolgálatán lehet igényelni és leadni ügyfélszolgálati időben.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail