Fenyőfaadománnyal segített az önkormányzat a nehézsorsú családoknak Kiemelt

Kategória: Közélet 2018. december 14. péntek, 09:33

TBE 7494Fenyőfát és szaloncukrot osztottak rászoruló csepelieknek a Karácsony Sándor utcában december 13-án. Az önkormányzat az egymás iránti odafigyelés és gondoskodás jegyében fenyőfaadománnyal enyhítette a nehézsorsú családok ünnepi kiadások miatti terheit.

A Humán Szolgáltatások Igazgatósága előzetesen levélben küldött értesítést a jótékony akcióról, a rászorulók ajándékkuponnal vehették át a lucfenyőt és a csomag szaloncukrot.

Az adományok kiosztásában Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester, Nagyné Kovács Tímea intézményvezető mellett Bercsik Károly, Czibulyáné Szonday Szilvia és Pintér József Gáborné önkormányzati képviselők, valamint az önkormányzat munkatársai is besegítettek.

Niki és József két gyermekével a késő délutáni órákban érkeztek. „Itt lakunk a Kossuth Lajos utcában, otthon műfenyőnk van, most legalább valódi karácsonyfát díszíthetünk. Jól esik a segítség, hogy gondolnak ránk, hálásak vagyunk érte. A nagyobbik fiam daganatos beteg lett, és a polgármester úr volt, aki Tímeával karöltve kitüntetett figyelmet fordított ránk. Ezúton köszönjük önzetlen segítségüket.”

AZS

Utoljára frissítve: 2018. december 14. péntek, 11:39

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail