Jutalomtábor: élmények és kikapcsolódás a kerület legjobbjainak

Kategória: Közélet péntek, 07 szeptember 2018 11:51

jutalomtaborIdén is nagy sikerrel zárult a jó tanuló, jó sportoló tábor, mely rengeteg élménnyel, tartalmas programokkal várta a kerület legeredményesebb diákjait. A táborozók csakúgy, mit tavaly, ezúttal is a festői szépségű Tusnádfürdőn élvezhették a gondtalan kikapcsolódást.

„A kiránduláson főként hetedik-nyolcadik osztályos diákok vettek részt, a negyvenfős csoport különbusszal érkezett Erdélybe. A gyerekeket a Szent Kristóf Panzió látta vendégül, ahol exkluzív környezetben napi négyszeri étkezést biztosítottak számukra. A program a csepeli önkormányzat támogatásának köszönhetően teljes egészében ingyenes volt” – m ondta e l l apunknak Jenei János táborvezető, a kerület testnevelés munkaközösségének vezetője, akit ezúttal két kollégája – Szeberényi Tamás, a Jedlik Ányos Gimnázium vezető testnevelő tanára és Révész Ildikó, a Dél-pesti Tankerületi Központ munkatársa – kísért el a kirándulásra. „Az egész napos színes programok egytől egyig a pihenésről, a kikapcsolódásról szóltak. Jutalom volt mindazoknak, akik egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, sikeresen, eredményesen képviselik kerületünket a diákolimpiákon, a budapesti és az országos versenyeken” – hangsúlyozta a táborvezető. Sokak számára felejthetetlen élmény volt a lovaskocsis kirándulás, vagy a patakparti szalonnasütés a helyiekkel. A parajdi sóbányában tett látogatás is izgalmas kalandnak bizonyult, de a tusnádfürdői wellnessközpontot is nagy örömmel próbálták ki a gyerekek.

Az aktív kikapcsolódás mellett jutott idő a kulturális, történelmi emlékek megtekintésére is. A csoport Székelyföld nevezetességeivel, a fából faragott, díszített emlékoszlopokkal, kopjafákkal is megismerkedhetett. „Az ötnapos kirándulás után mindenki feltöltődve, jókedvvel tért haza. A táborozás összehozza a kerület legjobb sportolóit, így a program valódi csapatépítésnek is tekinthető” – tette hozzá Jenei János.

PE

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail