Szent Imre téri pavilonsor: Kiértékelték a kérdőíveket Kiemelt

Kategória: Közélet csütörtök, 21 szeptember 2017 13:38

SztImre pavilonok latvanyTisztelt Csepeliek!

Ahogy megígértük Önöknek, folytatjuk a kerület megújítását. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatának, valamint Budapest Főváros Önkormányzatának jóvoltából hamarosan elkészül a Szent Imre téri paviloncsoport. Az egykori pavilonok helyén végre új, korszerű, a mai lakossági elvárásoknak megfelelő, Csepel belvárosához méltó kereskedelmi-, vendéglátási és egyéb szolgáltatási funkciók befogadására alkalmas létesítmények kerülnek kialakításra.

A még épülő hét pavilon egyikében a BKK Zrt. ügyfélszolgálata fog helyet kapni, míg a másik hatban – nyílt bérleti pályáztatást követően – kereskedelmi, vendéglátó és egyéb szolgáltatató létesítmények fognak működni. Kialakításra kerül továbbá egy mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető nyilvános illemhely.

Tekintettel arra, hogy a csepeli önkormányzatnak fontos, hogy az üzlethelységek a csepeliek számára is elfogadható funkcióknak adjanak otthont, felkértük a lakosságot, hogy egy kérdőív kitöltésével legyen segítségünkre. A felméréssel fel kívántuk tárni, hogy a kerület lakosai milyen funkciókat látnának szívesen Csepel szívében, a Szent Imre téren.

A lehetséges üzleti funkciók lakosság általi támogatottságának megismerésére irányuló kérdőíves felmérés 2017. szeptember 15-én lezárult. Válaszaikat ezúton is köszönöm! A beérkezett kérdőíveket kiértékeltük. Az Önöktől kapott visszajelzéseket mind a bérleti pályázat kiírása, mind a beérkező pályaművek értékelése során figyelembe vesszük. Most már a pályázókon a sor, hogy minél több színvonalas üzleti vállalkozás közül tudjuk kiválogatni a legjobbakat. Bízom benne, hogy olyan szolgáltatásoknak ad majd otthont az új paviloncsoport, amely a csepeli lakosság elvárásaival és igényeivel találkozik. Egyúttal remélem, hogy a mostani megújulás a Szent Imre tér újrakomponálását és a csepeli közösségi életbe történő intenzívebb bevonását, valamint belvárosi szerepkörének megerősítését eredményezi majd, s egyben hozzájárul egy kedvezőbb városkép kialakulásához is.

 

A kérdőíves felmérés eredményét megtekinthetik ITT.

 

Üdvözlettel:

Borbély Lénárd

polgármester

Utoljára frissítve: csütörtök, 21 szeptember 2017 14:51

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail