Elfogadhatatlan, hogy az ellenzék a nemzetbiztonsági szolgálatokat fenyegeti

Kategória: Közélet 2017. augusztus 02., szerda 21:40

Fidesz.huDemokráciában teljesen elfogadhatatlan és vissza kell utasítani azt, hogy az ellenzék megfenyegette a nemzetbiztonsági szolgálatokat és a fegyveres testületeket – hangsúlyozta Németh Szilárd.

Mint ismert: hétfőre Molnár Zsolt több ügy megtárgyalására hívta össze a nemzetbiztonsági bizottságot. Az ülésen a kormánypártok nem vettek részt, amit a testület fideszes alelnöke vasárnap azzal indokolt: a megjelölt témák, napirendi rágalmak a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak, a Fidesz pedig nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához.

"JÓL LÁTHATÓ, AZ A LEGNAGYOBB PROBLÉMÁJUK, HOGY A SOROS-TERVET NEM HAJLANDÓ VÉGREHAJTANI A BIZOTTSÁG, A PARLAMENT ÉS A KORMÁNY."

Az ellenzék a nemzetbiztonsági bizottságot egyrészt Magyarország sikereinek tompítására – most a vizes vb sikeres megszervezése apropóján -, akarja felhasználni, másrészt, hogy minél nagyobb káosz látszatát lehessen kelteni – közölte portálunknak nyilatkozva szerdán Németh Szilárd, aki szerint ez nem megengedhető.

A testület fideszes alelnöke ennek kapcsán megjegyezte, hogy az utóbbi másfél évig ez soha nem is volt gyakorlat.

A kormánypárti politikus kitért arra, hogy a bizottság MSZP-s, LMP-s, jobbikos és független tagjainak legutóbbi akciója bebizonyította azt is, hogy teljes szándékegységben a Soros-terv végrehajtásán dolgoznak.

Jól látható, az a legnagyobb problémájuk, hogy a Soros-tervet nem hajlandó végrehajtani a bizottság, a parlament és a kormány – mutatott rá.

Németh Szilárd ugyanakkor hangsúlyozta, hogy demokráciában teljesen elfogadhatatlan és vissza kell utasítani azt, hogy az ellenzék megfenyegette a nemzetbiztonsági szolgálatokat és a fegyveres testületeket.

(fidesz.hu)

Utoljára frissítve: 2017. augusztus 02., szerda 21:44

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail