A Soros-terv része az új bevándorlásszervező ügynökség

Kategória: Közélet 2017. július 14., péntek 12:05

szA Soros-terv része az új uniós bevándorlásszervező ügynökség, amelynek létrehozása a balliberális ellenzék közreműködésével történik - közölte Németh Szilárd, csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese kifejtette: az MSZP, a DK és a Párbeszéd EP-képviselőjének segítségével zajlik az európai uniós bevándorlási ügynökség gründolása. "Igazi sorosi tempó, amit végrehajtanak" - tette hozzá.

"A BRÜSSZELI BÜROKRÁCIA, ÉLÉN JEAN-CLAUDE JUNCKERREL, BRÜSSZEL MŰKÖDÉSI MECHANIZMUSA, A HAZAI ELLENZÉK ÉS LEGINKÁBB BALLIBERÁLIS KÉPVISELŐI, VALAMINT A SOROS ÁLTAL FENNTARTOTT NGO-HÁLÓZATOK SZEMBE MENNEK MAGYARORSZÁG EGÉSZÉVEL."

Ennek kapcsán leszögezte: a terv lényege, hogy 1-1,5 millió bevándorlót kell beengedni Európába, aki ezt elveti, azt pellengérre kell állítani, Magyarország pedig a Soros-terv útjában áll.

Az ügynökség fő szószólójaként említette Niedermüller Pétert, a DK politikusát, aki Facebook-bejegyzésében annak a reményének adott hangot, hogy az ügynökség hamarosan átveszi a bevándorlókkal összefüggő ügyeket.

A nemzeti hatáskört ezzel lényegében elvonnák - mutatott rá a kormánypárti politikus, hangsúlyozva: ha az ügynökség elkezdene működni, az azzal járna, hogy a már lezárt balkáni útvonal ismét felélénkülne. 

Felháborító, hogy Brüsszelben Soros György akaratát, érdekeit képviselik - jegyezte meg.

A brüsszeli bürokrácia, élén Jean-Claude Junckerrel, Brüsszel működési mechanizmusa, a hazai ellenzék és leginkább balliberális képviselői, valamint a Soros által fenntartott NGO-hálózatok szembe mennek Magyarország egészével - hívta fel a figyelmet, jelezve, hogy az emberek egyértelműen kinyílvánították akaratukat a nemzeti konzultáción és a kvótanépszavazáson, hogy elutasítják a migránsok kényszerbetelepítését Magyarországra.

Németh Szilárd azt kérdezte, hogy gondolják mindezt, azt, hogy szembe mennek a magyar emberek többször kinyilvánított akaratával, s a hazájuk ellen szavaznak Brüsszelben?

A frakcióvezető-helyettes ezért a kormányt arra kéri a Fidesz nevében, hogy ne engedjen a brutális nyomásnak, ami Brüsszelből érkezik hazánk ellen.

Fidesz.hu

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail