Kigyulladt és kiégett a csepeli svábok bérelt busza

Kategória: Közélet 2017. július 11., kedd 10:59

Kigyulladt es kiegett a csepeli svabok berelt busza01Baleset érte a Csepeli Német Önkormányzat által szervezett utazás során a bérelt buszukat. Külföldre tartottak, amikor a határ előtt kigyulladt a jármű – értesítette olvasóit Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalán.

A balesetben hála Istennek senki nem sérült meg, de az anyagi kár jelentős. “A reggeli órákban sikerült beszélnem az utazás egyik vezetőjével, szerencsére nem sérült meg senki. Mindenki épségben hazaérkezett reggelre. A Csepeli Önkormányzat minden segítséget megad a német nemzetiségi önkormányzatnak a károk enyhítésében.” – írta erről Csepel polgármestere.

Az MTI beszámolója szerint még épp időben észlelte a sofőr a füstöt, így félrehúzódott és leszállította mind a 32 utast a turistabuszról. Így noha a motortérben keletkezett tűz gyakorlatilag romhalmazzá változtatta az emeletes buszt, személyi sérülés nem történt. A nagykanizsai tűzoltók végül eloltották az M7-es autópálya 218-as kilométerénél hétfő éjjel felcsapó lángokat. Az MTI-t idéző Blikk szerint a busz Olaszországba tartott.

Forrás: csepel.info

Utoljára frissítve: 2017. július 11., kedd 11:14

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail