A Soros által fizetett szervezetek a magyar alkotmányos rendet támadják

Kategória: Közélet 2017. június 30., péntek 14:35

sajtoA Soros György által fizetett szervezetek a magyar törvényes, alkotmányos, demokratikus rendet támadják azzal, hogy a civil törvénnyel szembeni ellenállásra buzdítanak – emelte ki Németh Szilárd pénteki sajtótájékoztatóján.

A képviselő szerint az elmúlt napok hírei alapján meggyőződhettünk arról, hogy a Soros-terv megvalósításában fontos szerepet játszanak az általa fizetett NGO-k, álcivilek, és ebben a folyamatban részt vesznek a hazai ellenzéki pártok is. Kiemelte, a Soros-terv megvalósulásának útjában áll a magyar bevándorláspolitika, mely azon alapszik, hogy a magyar és európai határokat meg kell védeni. Hozzátette, Soros útjában áll a magyar népesedéspolitika is, mely szerint a demográfiai gondokat nem bevándorlók betelepítésével, a bent levők szétosztásával kell megoldani, hanem a magyar, illetve az európai családok segítésével.

"MAGYARORSZÁGON SENKI SEM ÁLLHAT A TÖRVÉNYEKEN KÍVÜL ÉS FELÜL, A TÖRVÉNYEKET MINDENKINEK BE KELL TARTANI."

Néhány nappal ezelőtt hatályba lépett a civiltörvény. Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, jól látható, hogy pont a Soros György által fizetett szervezetek ágálnak a legjobban, és buzdítanak arra, hogy ne tartsák be a törvényeket. A fideszes politikus aláhúzta, ezek a szervezetek – mint például a Magyar Helsinki Bizottság vagy az Amnesty International - egy olyan hálózatot akarnak létrehozni, illetve már hoztak létre, mint Olaszországban a Cosa Nostra.

Hozzátette, ezek a hálózatok valódi bűnözőkkel is kiegészülve hajtják végre Soros azon tervét, hogy évente akár 1-1,5 millió bevándorló juthasson Európába.

Németh Szilárd kiemelte, ezek a szervezetek a magyar törvényes, alkotmányos, demokratikus rendet és magát az európai demokráciát támadják azzal, hogy a civil törvénnyel szembeni ellenállásra buzdítanak. Hozzátette, másrészt semmibe veszik a népfelség elvét, a magyar emberek akaratát; a legutóbbi nemzeti konzultációban közel 1,7 millió ember állt ki a kormány bevándorláspolitikája mellett. A képviselő szerint ezek a szervezetek ezt azért tudják megtenni, mert Soros kívánalmait a brüsszeli bürokraták is támogatják. Leszögezte, Magyarországon senki sem állhat a törvényeken kívül és felül, a törvényeket mindenkinek be kell tartani. Aláhúzta, a politikai akciókat is csak a törvényes kereteken belül lehet végrehajtani az európai demokráciákban.

A frakcióvezető-helyettes kitért arra is, hogy a DK-s európai parlamenti képviselő, Niedermüller Péter örömét fejezte ki, hogy megszületett az új uniós menekültügyi ügynökség. Felhívta a figyelmet arra, hogy az új uniós menekültügyi ügynökség is Soros György javaslatainak egyike. A fideszes politikus szerint arról van szó, hogy az Európát lerohanó illegális migránsokat - elvonva a magyar határőrizeti szervek és bevándorlási hivatal hatáskörét - jogszerűen szeretnék beléptetni Európába.

Németh Szilárd aláhúzta, nagy küzdelem várható, ebben nagyon erős hátteret kap a kormány a magyar emberektől. A frakcióvezető-helyettes megismételte Orbán Viktor miniszterelnök néhány nappal ezelőtti szavait: hogy a bevándorlás kérdésében "nehogy már Soros György nevessen a végén".

Fidesz.hu

Utoljára frissítve: 2017. június 30., péntek 14:42

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail