Hogy keveredett Bárándy Péter Ahmed H. közelébe?

Kategória: Közélet 2017. június 09., péntek 19:14

1497016964 nemethszilardtom9166Hogy keveredett Bárándy Péter, az MSZP igazságügy minisztere Ahmed H. közelébe? – tette fel a kérdést Németh Szilárd pénteki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra a dokumentumra, melyben az európai baloldal a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza hazánk ellen.

Egyúttal felidézte azt is, hogy a független magyar bíróság ítéletét támadva és tisztességtelen eljárással vádolva a magyar igazságszolgáltatást igyekeznek mentegetni egy terrorizmusért tíz év szabadságvesztésre ítélt embert. 

Ennek kapcsán Németh Szilárd arra is felhívta a figyelmet, hogy Ahmed H. hét útlevéllel rendelkezett, ami önmagában is bűncselekmény.

Bárándy Péter a június 15-i másodfokú tárgyalás előtt elvállalta Ahmed H. védelmét – mutatott rá a kormánypárti képviselő. Egyúttal azt kérdezte, hogy keveredett Bárándy Péter, az MSZP igazságügy minisztere Ahmed H. közelébe.

Németh Szilárd megdöbbentőnek nevezte az esetet, jelezve, hogy az egész baloldal mentegetni próbál egy terroristát. Szerinte a baloldalnak arra is válaszolni a kellene, hogy milyen jogállamban gondolkodnak ők. 

A fideszes képviselő kitért arra is, hogy Ahmed H. igen jó körülmények között élt Cipruson, ezért kérdésként merül fel, hogy keveredett ő a migránsok közé. Szerinte egyértelmű és egyszerű a válasz: a Soros György által fenntartott migráns maffia tagja.

Ennek ellenére az EU-nak és annak vezető államainak továbbra is az az álláspontja, hogy be kell engedni a migránsokat, még akkor is, ha terrorcselekményeket valósítanak meg - közölte.

„Mind az MSZP tevékenysége, mind az, hogy volt igazságügy miniszterük elvállalja egy terrorista mentegetését, azt mutatja, hogy megkapták a forgatókönyvet arra, hogy Soros György világát felépíthessék”- fogalmazott, hozzátéve: ennek a világnak a magyar migrációs politika van az útjában.

Ha a baloldal kerülne hatalomra, Németh Szilárd szerint rendkívül veszélyes játékba kezdenének; lebontanák a kerítést, beengednék az illegális migránsokat, elfogadnák és teljesítenék a kvótát és a fentiek alapján valamennyi terrorista mellett kiállnának.

(fidesz.hu)

Utoljára frissítve: 2017. június 09., péntek 19:18

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail