Nyárköszöntő a Csepeli Olajág Otthonokban

Kategória: Közélet 2017. június 02., péntek 08:15

TBE 5156Jó hangulatban telt a Nyárköszöntő rendezvény a Csepeli Olajág Otthonokban. A lakókat az udvaron látták vendégül az intézmény munkatársai június első napján. A színpadon Bodza Klára népdalénekes, néptáncosok, a zuglói és a csepeli népdalkörösök, s legvégül a sztárfellépő Soltész Rezső szórakoztatták a közönséget.

 

Szász Krisztina marketingvezető megnyitójában köszöntötte a szép számmal megjelent érdeklődőket, majd megköszönte a csepeli önkormányzat támogatását a rendezvény létrejöttéért. Ezután Balogh Ernő önkormányzati képviselő, a kisebbségekért, halmozottan hátrányos helyzetűekért és a hárosi fejlesztésekért felelős tanácsnok Borbély Lénárd polgármester üdvözletét tolmácsolta, és kedves szavakkal kívánt kellemes szórakozást.

Az idősek kürtöskalácsot és apró ajándékot is kaptak, a gasztro asztalnál zsíros kenyér, a retro italpultnál fröccs és málnaszörp szolgált frissítőül a nyári melegben.

A Tejút utcai idősek otthonában csaknem háromszázan laknak, két éve az intézmény demens ápolási részleggel bővült. Itt nemrég festették újra a falakat, és speciális székeket vásároltak a szellemileg leépült betegek komfortosabb ellátására. Pár nap múlva az épületben új társalgót vehetnek birtokba a lakók – mondta el a Csepel.hu kérdésére Bocz Renáta intézményvezető.

 

AZS

Fotó: Tóth Beáta

Utoljára frissítve: 2017. június 02., péntek 11:47

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail