GMA 7911A húsvéti ünnepre tekintettel összesen 1837 kiló sonkával segítette a rászoruló csepeli családokat és a nyugdíjasokat az önkormányzat. A füstölt sonkát és tormát tartalmazó csomagok osztása a rászorulóknak április 15-én kezdődött a Humán Szolgáltatások Igazgatósága épületében, majd az időseknek a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Házban folytatódott. A városvezetés képviseletében Borbély Lénárd polgármester és Ábel Attila alpolgármester adták át a csomagokat. Mindenkinek áldott húsvéti ünnepet kívántak.

Elhunyt Krammer András szalézi munkatárs

hétfő, 15 április 2019 15:30

Elhunyt Krammer Andras szalezi munkatarsA Szalézi Munkatársak Egyesülete mély fájdalommal tudatja, hogy április 15-én a reggeli órákban hosszú, türelemmel viselt betegség után, életének 89. évében családja körében elhunyt Krammer András állandó diakónus, szalézi munkatárs.

Stabil vállalat, biztos munkahelyek Csepelen

csütörtök, 11 április 2019 12:22

metrans

Csepelen, Salak utcai új konténerterminálján megkezdte próbaüzemét a METRANS, majd néhány hónappal később hivatalosan is megnyitotta kapuit a létesítmény. Mit hozott ez az időszak a vállalatnak, és milyen előnyökkel jár mindez Csepel és az itt élő munkavállalók számára?

Erről kérdeztük Nagy Lászlót, a METRANS Konténer Kft. ügyvezetőjét.

sikkasztas infocegled.hu e1547642066961Sikkasztás bűncselekménye miatt elítélték a Petz Ferenc utca 24–28. szám alatti társasház korábbi közös képviselőjét. A bíróság indoklása szerint folytatólagosan és üzletszerűen követte el a bűncselekményt.

Kevesebb politikus lesz Csepelen

péntek, 29 március 2019 12:15

bangoneBangóné Borbély Ildikó, szocialista országgyűlési képviselő, a csepeli MSZP elnöke nemrég egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Csepel lakossága egyetlen esztendő leforgása alatt 3400 fővel csökkent, ez pedig bizonyára azért van, mert valahol rejtélyes módon eltűnnek a szavazók, akik szerinte csak ellenzékiek lehetnek. Kiderült, csúnyán elszámolta magát. Több lap is megírta, az atlatszo.hu pedig ki is derítette, hogy a csepeli szocialisták elnöke egyszerűen összekeverte az adatbázisokat.

Közösen tenni Csepelért

péntek, 29 március 2019 11:58

csepel felulElkötelezett csepeli polgárokból álló társaság ült össze néhány napja egy baráti beszélgetésre, hogy megvitassák a kerület elmúlt tíz évét, s arról is beszéljenek, hogyan fejlődhet tovább Csepel. Meghívták Borbély Lénárd polgármestert is, hogy megismerjék az elképzeléseit a kerület jövőjét illetően. A beszélgetés során felvetődött a közbiztonság kérdése, az útépítések, a parkolás és a Kis-Duna-part ügye, valamint a Csepeli Gyermeksziget Program is.

DSC 0557A testületi ülés napirendje előtt Borbély Lénárd polgármester köszöntötte Szilágyi Zsanettet, aki a XV. Speciális Olimpia Nyári Világjátékokon elért kiemelkedő eredményével öregbítette a kerület jó hírnevét. A speciális olimpiai csapat második legfiatalabb versenyzője 100 és 200 méter gyorson első lett, a 4x50 méteres gyorsváltó tagjaként pedig ezüstérmet szerzett. A polgármester gratulált a versenyzőnek és felkészítőjének, Oravecz Évának, a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség úszó szakági vezetőjének.

 

GMA 65512019. március 28-án délelőtt Morovik Attila alpolgármester születésnapja alkalmából köszöntötte a 90 éves Pálinkás Józsefné nénit és a 95 éves  Kornis Imre bácsit .

Időseket köszöntött Csepel alpolgármestere

csütörtök, 28 március 2019 08:18

GMA 62592019. március 27-én délelőtt Ábel Attila alpolgármester születésnapja alkalmából köszöntötte a 90 éves Boldog Miklósné, Bogdán Józsefné és Székely Lászlóné nénit.

bombaA tűzszerészek sikeresen kiemelték a Dunából az egyenként egytonnás amerikai robbanószerkezeteket.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail