korcimerA Csepeli Bolgár Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. november 24-én (péntek) 13,30 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Bolgár Művelődési Házban (1097 Budapest, Vágóhíd u. 62.)

Őszi Egészségdélután a Tóth Ilonánál

2017. november 16., csütörtök 15:48

Oszi Egeszsegdelutan plkaat page 001

Városrehabilitációs program Csillagtelepen

2017. november 16., csütörtök 15:22

csillag1,7 milliárd forintból újulhat meg Csepel-Csillagtelep – jelentette be Borbély Lénárd polgármester Németh Szilárddal országgyűlési képviselővel tartott közös sajtótájékoztatóján.

Profi testépítővel edzettek a helyi tűzoltók

2017. november 16., csütörtök 12:00

DSC 0035Kiss Jenő testépítő, volt Mr. Universum, több év kihagyás után újra nemzetközi versenyre készül, a felkészülés részeként kampányba kezdett, melyben az egészséges életmódot népszerűsíti. Első állomásként kimutatva tiszteletét és megbecsülését, a csepeli tűzoltó laktanyában tartott bemutató edzést, amit egy előadás követett a megfelelő táplálkozásról.

hattyuA Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület felhívást tett közzé, amely a Balaton környékén élők, vagy ide utazók számára fokozottan fontos!

Bizonyára sokan sokszor találkoztak már a Balaton-parton, padon üldögélő, kenyérrel hattyúkat etető emberekkel, vagy vízimadarakat chipsszel etető gyerekekkel. Az MME határozottan felhívja a figyelmünket arra, hogy, ha tényleg a jószándék hajt minket, és jót akarunk, akkor ne etessük a vízimadarakat! A madarakat ezzel nem segítjük, éppen ellenkezőleg, tömegesen sodorja veszélybe, betegíti meg, és ítéli pusztulásra az állatokat!

AhonapmuhelyeAz Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjat alapított az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület második alkalommal kapott lehetőséget arra, hogy versenybe kerüljön a legjobb műhely címért.

GMA 2904A szociális szférában dolgozó szakemberek áldozatos munkájuk elismeréseként polgármesteri és intézményvezetői kitüntetéseket vehettek át november 14-én a Szociális Munka Napján. Az ÁMK Tornacsarnokában megrendezett ünnepségen részt vett Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármester, Nagyné Kovács Tímea a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának intézményvezetője, Pintér József Gáborné családügyi tanácsnok, Czibulyáné Szonday Szilvia és Szuhai Erika önkormányzati képviselő, valamint Metz Tímea ágazatvezető.

nsz 14Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz alelnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorának a vendége volt.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail