Díszgalamb és kisállatbemutató - 10.14

2017. szeptember 25., hétfő 15:22

kisallatgalamb A3 copy

futoAz IKARUS BSE Atlétikai Centrumában került megrendezésre Közép-Magyarország és Észak-Magyarország összevont, régiós egyéni atlétikai pálya- versenye.

A népes mezőny ellenére az időjárás nem fogadta kegyeibe a versenyzőket, hűvös, szeles, esős időben került megrendezésre a verseny, melyen az egyébként mostoha körülményekhez szokott, de jól felkészített atlétáink rendkívül eredményesen szerepeltek. Újra bizonyították tehetségüket és Füredi Zsuzsanna, Fehér Gábor, Babinyecz-Tusai Brigitta , Tari Tibor edzőik szakmai hozzáértését.

Felhívás: Mindig kérje el az igazolványt!

2017. szeptember 25., hétfő 14:44

penzlopasA közelmúltban a Humán Szolgáltatások Igazgatósága(HSZI) nevével visszaélve tetemes pénzösszeget csaltak ki egy kerületi idős hölgytől.

Sajnálatos módon az utóbbi időben kerületünkben megszaporodtak a hasonló esetek, ezért ezúton is felhívjuk a tisztelt lakosok figyelmét, hogy mindig bizonyosodjanak meg az eljáró személy hitelességéről és kérjék el azonosító okmányait.

bringaA szombaton hagyományosan megrendezésre kerülő Csepel-sziget kerékpáros-találkozó alkalmával forgalomkorlátozásra kell számítani a: Csepel Művek I-es kapu - Csepel Művek területén Fő utca - Perem utca - Rózsa utca - II. Rákóczi Ferenc út - Csepel Vízművek belső szervízútja a Tököli kompig útvonalakon. A korlátozások délelőtt 8:30-tól 14:00 óráig vannak érvényben, a rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében.

Mindenkit szeretettel várunk!

012123Magyarország sorsát – csakúgy, mint Európa sorsát – igenis migráció és a demográfiai helyzet alakulása fogja eldönteni. Egyebek között ez is elhangzott a Fidesz-KDNP velencei kihelyezett frakcióülésén. 

DSC 0500 resizeA csepeli önkormányzat a „sétányok” lakókörnyezetében élők védelmében megpróbál megegyezni az egykori Görgey Artúr Iskola épületének eladásáról – erről döntött heves vitát követően szeptember 22-én, délelőtt a kerület képviselőtestülete. Az ingatlan visszavásárlásáról szóló előterjesztést leginkább azok a balliberális pártok vitatták, akik korábban az eladásáról döntöttek. Végül azonban  sikerült ellenszavazat nélkül megszavazni a javaslatot.

GMA 8617A Dél-Pesti Tankerületi Központ diákjai rendhagyó irodalomóra keretében emlékeztek a Magyar Dráma Napjára a Királyerdei Művelődési Házban szeptember 21-én. A 11 és 13 órakor kezdődő előadásokon Madách Imre Az ember tragédiája című színjátékának részleteit mutatták be. A Csepeli Városkép jóvoltából és az önkormányzat támogatásával a színházi előadásokat mintegy négyszáz csepeli és soroksári diák tekintette meg.

Baleset-megelőzés a Karácsony iskolában

2017. szeptember 22., péntek 11:33

GMA 8464Pályaorientációs nap keretében a balesetek megelőzéséről tanultak játékos feladatokon keresztül a Karácsony Sándor Általános Iskola alsó tagozatos tanulói. Szeptember 21-én a csepeli rendőrség munkatársai látogattak az iskolába és szemléltették a fontos tudnivalókat.

SztImre pavilonok latvanyTisztelt Csepeliek!

Ahogy megígértük Önöknek, folytatjuk a kerület megújítását. Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatának, valamint Budapest Főváros Önkormányzatának jóvoltából hamarosan elkészül a Szent Imre téri paviloncsoport. Az egykori pavilonok helyén végre új, korszerű, a mai lakossági elvárásoknak megfelelő, Csepel belvárosához méltó kereskedelmi-, vendéglátási és egyéb szolgáltatási funkciók befogadására alkalmas létesítmények kerülnek kialakításra.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail