Parkoló épül a Rákóczi Kertnél

péntek, 19 július 2019 08:37

GMA 5748Egyetlen fa kivágása nélkül, több mint 50 parkolóhely épül a Rákóczi Kertnél a csepeli önkormányzat beruházásában. Az alapzatot térkő burkolattal látják el és új járdát is készítenek.

 

Eldőlt: nem lesz Csepelen előválasztás

csütörtök, 18 július 2019 13:58

elovalasztasVéglegesen visszalépett a polgármester- jelöltségtől Takács Mónika, a csepeli MSZP június 25-én leváltott politikusa. Így leegyszerűsödött az őszi csepeli választás tétje. Vagy a 2010 előtti lakásmutyis botrányokba, hűtlen kezelési perekbe és tízmilliárdos vagyonvesztésbe torkollt politika tér vissza, vagy folytatódnak az elmúlt kilenc év gyorsuló ütemű fejlesztései.

Továbbra is hajrá Csepel!

csütörtök, 18 július 2019 13:53

fb link hirfolyam2014-ben a csepeliek akaratából polgármesternek választottak meg, emellett a képviselő-testület többségét is megkaptam, így minden adott volt az elmúlt 5 évben a sikeres munkához. Azt ígértem, hogy minden csepeli polgármestere leszek és legjobb tudásom szerint fogok dolgozni. Az évek alatt sokszor elgondolkoztam azon, hogy mit is tettünk a kerületünk érdekében és vajon ez elegendő-e. Ilyenkor érdemes leülni és számot vetni, hogy mi is történt az elmúlt években. Én ezt megtettem, a teljesség igénye nélkül. Vegyük sorra talán a legfontosabbakat.

Hamarosan elkészül a rendelők felújítása

csütörtök, 18 július 2019 13:35

rendelo

A Táncsics Mihály utcai és a Csikó sétányon levő rendelők felújítása hamarosan a végére ér. Mindkét helyszínen megtörtént – többek között - a burkolatok, a nyílászárók, a vizesblokkok, gépészeti berendezések cseréje, a légkondicionálás, a festések, a különböző belsőépítészit munkák. Megújultak a küldő burkolatok, lépcsők, a rámpák is. Képeink a két helyszínen készültek.

Július 23-án szúnyogirtást végeznek Csepelen

csütörtök, 18 július 2019 12:28

szunyogTisztelt csepeliek!

Tájékoztatjuk önöket, hogy a PMG Szúnyogkontroll Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez kerületünkben a földi kémiai szúnyogirtást, mely a kormány megbízásából, az országos központi szúnyoggyérítési program keretében történik.

25420 omega tuzvihar

Tisztelt csepeli lakosok!

Tájékoztatjuk önöket, hogy az Omega koncert miatt a Duna-dülő utcába július 17-e, azaz ma déli 12 órától parkolni tilos, július 18-a reggel 8 órától éjfélig pedig az utca lezárásra kerül, behajtani csak engedéllyel lehet. Fontos tudni, hogy a zöldterületen való parkolást az említett időszakokban nem büntetik.

VTF 5444A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezte a Kolonics György Alapítvány azt a fáklyás emlékevezést a csepeli kajak-kenu telepen, amelyet Kolonics György tiszteletére tartottak. A kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok csepeli kenus 2008. július 15-én hunyt el. Az eseményen megjelent Borbély Lénárd polgármester, Ábel Attila alpolgármester, valamint Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és Csabai Edvin, a Kolonics György Alapítvány elnöke. Az egykori élsportolók közül ott volt Wichmann Tamás kilencszeres kenuvilágbajnok, Vaskuti István és Vajda Attila olimpiai bajnokok, Kozmann György többszörös világbajnok kenus. A megemlékezésen ezúttal is részt vettek Kolonics György szülei.

Egeszseges Budapest ProgramA csepeli önkormányzat milliárdos egészségügyi beruházásokat hajtott végre az elmúlt években. A Csepel.hu összeszedte a tervezett és a folyamatban lévő ilyen típusú fejlesztéseket.

GMA 4366Ötödik alkalommal rendezték meg a hagyományos sakkbajnokságot a Csepeli Nyugdíjas Közösségi Házban, amely egyben a 60 éven felüliek számára kiírt Országos Szenior Sakkverseny kerületi elődöntője is volt. Tizenkilenc versenyző ült a sakktáblákhoz július 10-én, hogy eldöntsék, ki a legjobb, és kik képviselhetik Csepelt a Nagykanizsán megrendezésre kerülő országos bajnokságon. Idén újra Fodré Sándor győzött, második lett Havasköri László, harmadik pedig Kovács Zoltán. Az első három helyezett ajándékcsomagot, a többi résztvevő oklevelet és kisebb ajándékot vehetett át.

Eldőlt: nem lesz Csepelen előválasztás

hétfő, 15 július 2019 10:28

letoltes MSZPVéglegesen visszalépett a polgármester-jelöltségtől Takács Mónika, a csepeli MSZP június 25-én leváltott politikusa. Így leegyszerűsödött az őszi csepeli választás tétje. Vagy a 2010 előtti lakásmutyis botrányokba, hűtlen kezelési perekbe és tízmilliárdos vagyonvesztésbe torkollt politika tér vissza, vagy folytatódnak az elmúlt kilenc év gyorsuló ütemű fejlesztései.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail