1000x6677A Magyar Honvédség tűzszerészei szombaton emelik ki és hatástalanítják a Duna budafoki szakaszán megtalált két darab egyenként egytonnás robbanótestet. A rendőrség a művelet idejére 1 kilométeres körben kiüríti a városrészt, valamint lezárja a 6-os számú főutat, és a MÁV Kelenföld-Érd alsó-Tárnok közötti szakaszán is szünetel majd a vonatközlekedés.

csaladok1A csepeli önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a kerületben élő családok támogatására. Ezek egy része szociális rászorultsági alapon jár, amelyhez jövedelem- vagy vagyonvizsgálat szükséges, míg másik részüket alanyi jogon, mindenki megkapja, aki a csepeli lakcímmel rendelkezik, és életvitelszerűen is a kerületben él.

delpestKarácsony Gergely – sportbarát jellegre hivatkozva – az összes tervbe vett dél-pesti és csepeli fejlesztést megakadályozná, amennyiben őt választanák Budapest főpolgármesterévé. Dr. Szabó Szabolcs, korábbi Együtt, majd LMP-s politikus az új csepeli híd tervét szintén nem támogatja. A csepeli ellenzék a béremelésektől az egykori Görgey iskola lebontásáig mindent gátolni próbál, a korábban általuk is megszavazott faültetési és facsereprogramot pedig úgy bírálják, mintha közük sem volna hozzá.

m0Az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból, a NIF Zrt. beruházásában és az Strabag Építő Kft. kivitelezésében valósul meg az M0-s autóút déli szektorának fejlesztése.

151 es busz NCA 402Információk szerint a 151-es jelzésű buszjárat Kőbánya alsó vasútállomás irányába, a Rákóczi téri megállójában nem áll meg 2019. március 18-a 9 óra és 2019. március 21-e 15 óra között.

Tűz volt a Tihanyi utcában

csütörtök, 14 március 2019 14:25

IMG 7408f09d6f206910c916a917a2fd61ac VMa, a kora délutáni órákban tűz ütött ki egy Tihanyi utcai családi házban.

GMA 4037Útépítési program indul Budapesten, így hamarosan szilárd útburkolatot kap több csepeli földút is. 

korcimerTisztelt csepeliek!

Tájékoztatjuk önöket, hogy március 12-29. között az NKM Földgázhálózati Kft. megrendelésével kezdetét veszi a Lámpás utcán kisnyomású gázelosztó vezeték, valamint lakossági leágazó vezetékek építése a Lámpás utca-Trafó dűlő között.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail