Ingyenes maszk igényelhető az önkormányzattól Kiemelt

Kategória: Információk a koronavírusról 2020. május 04. hétfő, 09:47

korcimerA csepeli önkormányzat a mai naptól a kerületi lakosság részére is ingyenesen biztosítja a védőmaszkokat. A maszkok többször használatos, mosható textil anyagból készültek. Az igényléshez regisztráció szükséges.

A Csepel.hu/maszk oldalon lévő űrlap kitöltésével igényelhet maszkot a csepeli önkormányzattól saját és az Önnel egy háztartásban élők részére. Jelenleg személyenként 1 darab, háztartásonként maximum 5 darab maszkot tud az önkormányzat díjmentesen biztosítani. Készlet nem korlátlan, ezért kérik, olyan darabszámot adjanak meg, amire valóban szükség van a háztartásban, hogy másoknak is jusson maszk. Fontos: a regisztráció során nem elegendő a darabszám megadása, a teljes nevet is meg kell adni. A védőmaszkokat az igénylés másnapján kiszállítják az igénylő címére.

Regisztrálni lehet még munkaidőben a 06 70 451 9044-es telefonszámon vagy pedig e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. keresztül.

A maszkok ingyenes biztosítására a Csepeli Szolidaritási Alap nyújt fedezetet.

Utoljára frissítve: 2020. május 04. hétfő, 17:46