2016 a csepeli óvodaudvarok és játszóterek felújításának éve lesz Kiemelt

Kategória: Fejlesztések 2016. február 26., péntek 11:31

ovodaudvarA csepeli önkormányzat 2016-ban közel 200 millió forinttal támogatja a csepeli óvodaudvarok és játszóterek rendbetételét.

Kiemelt célunk, hogy a kerületben élő gyermekek számára a lehető legjobb körülményeket biztosítsuk. A Kis-Duna-parton a családok számára új közösségi tereket hoztunk létre, Csepel központjában játszóházat alakítottunk ki, csak tavaly 8 játszóteret újítottunk fel. 2015-ben elindítottuk a Csepeli Gyermeksziget Programot, amely minden fejlesztésünkben, beruházásunkban gyermekeink fejlődésének lehetőségeit vizsgálja és valósítja meg. A Program egyik sarkalatos pontja a csepeli óvodakertek és játszóterek rendbetétele.

2015-ben hat óvodaépületet és négy játszóudvart varázsoltunk újjá, és kezdtünk el felújítani. A beruházásoknak köszönhetően óvodásaink modern, otthonosabb, szebb környezetben okosodhatnak, cseperedhetnek.

A tavaly elkezdett fejlesztést ebben az évben is folytatjuk, idén öt óvodaudvar megszépítésére 187, kilenc játszótér felújítására pedig 11 millió forintot fordítunk.

Gyermekeink fejlődése nem lehet pénzkérdés, ezért a csepeli önkormányzat kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minél szebb, színvonalasabb, otthonosabb környezetet biztosítson a kerület legfiatalabb polgárainak.

                                                                                                             

Borbély Lénárd

                                                                                                     Csepel polgármestere

Utoljára frissítve: 2016. február 26., péntek 11:34

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail