Megújulnak a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának épületei

Kategória: Fejlesztések 2022. január 11. kedd, 13:27

DSC 0078A növekvő dolgozói létszám miatt újabb telephelyre lett szükség, így hamarosan egy új épületbe költözik a Humán Szolgáltatások Igazgatóságának (HSZI) dolgozókat kiszolgáló egysége. A munkatársakat egy, az önkormányzat által megvásárolt Ív utcai épületbe fogják elhelyezni, amelyet teljesen felújítanak.

 

A felújítási munkálatok még tavaly decemberben indultak. A helyiségek átalakítása folyamatos. Épül az akadálymentes bejárat, kialakítanak egy akadálymentes mosdót, teljes körű belső és külső nyílászáró csere lesz, felújítják az elektromos vezetékeket, új burkolatot kap az épület, továbbá cserélik a radiátorokat is.

 

Mindezek mellett zajlik a HSZI Kiss János altábornagy utcai épületének teljes tetőfelújítása. A lapostetőn hő-és vízszigetelési munkálatokat végeznek, a teljes felület hőszigetelve lesz és új PVC vízszigetelést kap. A tervezett átadás idén nyáron várható.

 

Az önkormányzat beruházásában hamarosan felújítási munkálatok indulnak a Vereckei utcai telephelyen is, ahol a teljes épület magas tető cserépfedésének tetőhéjazat cseréjére kerül sor. Az épület új cserepes lemez fedést kap. A befejezés 2022. júliusára várható.

 

Utoljára frissítve: 2022. január 11. kedd, 14:04