Mondja el véleményét a H7 HÉV fejlesztéséről!

Kategória: Fejlesztések 2021. május 12. szerda, 15:16

H7 es hevkicsi 300x226Tegnap a Budapesti Fejlesztési Központ szervezésével online társadalmi egyeztetés indult a H7 HÉV vonalának fejlesztéséről. Az egyeztetésen a tervek ismertetése után a lakosok is hozzászólhattak a fejlesztéshez és feltehették kérdéseiket is. Borbély Lénárd a Facebookon jelentette meg, hogy a kormány döntése alapján megújulnak a szentendrei, a ráckevei és a csepeli hévvonalak, kerületünk pedig egy korszerű, modern és a XXI. századi színvonalnak megfelelő városrésszé alakulhat. Most online kérdőív formájában is elmondhatják véleményüket a fejlesztésről.

Mint mondta a Vitézy Dáviddal, a Budapesti Fejlesztési Központ vezérigazgatójával tartott online lakossági fórumon: az önkormányzat a tervezés és a kivitelezés során is részt kíván venni a munkában. A legfontosabb, hogy minden esetben vegyék figyelembe a csepeli emberek véleményét.
Felhívta a figyelmet továbbá arra, hogy a kivitelezés során törekedni kell a leggyorsabb munkavégzésre. Tárgyalni kell arról, hogy miként ütemezzék a munkálatokat, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzanak a csepelieknek. Ez már csak azért is fontos, mert az atlétikai stadion építése miatt, az eredetileg 2020. december 31-ig tervezett vágányzár feloldásának határideje 2021. augusztus 31-re tolódott, amit nagy felháborodás kísért az itt élők körében.
Arra kéri a csepelieket, hogy vegyenek részt a közösségi tervezésben és mondják el a véleményüket az alábbi linken:

Utoljára frissítve: 2021. május 12. szerda, 15:31