Átadták a megújult Sárkányos játszóteret

Kategória: Fejlesztések 2019. július 22. hétfő, 08:48

VTF 6934Borbély Lénárd polgármester és Tukacs Lívia, a körzet Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselő-jelöltje közösen adták át a kibővített és minden elemében megújult Sárkányos játszóteret a Puli sétányon, amelyet először az Erdősor Óvoda óvodásai vehettek birtokukba.

A Puli sétányon található játszótér négytornyos várral, mászólétrával, három csúszdával, hálós- és lengőhíddal várja az ideérkező gyermekeket. Továbbá két homokozó, hinták, forgó– és rugós játékok gondoskodnak az önfeledt szórakozásról. 500 négyzetméternyi felületen ütéscsillapító gumiburkolatot alakítottak ki, továbbá a térkőburkolat is megújult. A korszerűsítéseknek köszönhetően ivókutat és szemétgyűjtőket is kihelyeztek, a felnőttek pihenését pedig háttámlás padok szolgálják.

Tukacs Lívia elmondta, a korábbi, kisebb játszótér már nagyon elavult játszóeszközökkel rendelkezett, és nem is volt olyan biztonságos, mint most, a felújítás után. A megnövelt játszótérnek és a korszerűbb játékoknak köszönhetően a környéken élő kisgyermekes családok még tartalmasabban tudják eltölteni a szabadidejüket.