Iskolabejárások Kiemelt

Kategória: Fejlesztések 2019. máj. 27. hétfő, 14:05

iskolabejFolytatódnak az iskolabejárások. Borbély Lénárd polgármester és munkatársai az elmúlt napokban három intézményt kerestek fel.

A Lajtha László Általános Iskolában az eszközök, a padló és a falak koruknak megfelelő állapotban vannak, a vizesblokkok, az udvar megújul, s a pince beázását is megszüntetik a renoválás során.

A Katona József Általános Iskolában a kétezres évek elején készült kazánházat, a tantermeket, az udvart és a vizesblokkok állapotát is megnézték. Az intézmény munkatársai jó munkát végeznek, ugyanis az iskola – hiába tartozik a kerület legidősebbjei közé –, nagyon szép állapotban van. Vargáné Andrási Edit intézményvezetőnek több ötlete is volt a férőhelyek bővítésére, amiket a tervezés során mindenképp figyelembe vesznek, ugyanis az iskola teljes kihasználtsággal működik.

A Kazinczy Ferenc Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola pedagógusai, munkatársai – az épület konstrukciós hibái ellenére – kivételesen sok munkát fektetnek abba, hogy a gyerekek megfelelő körülmények között tanulhassanak.

2020-tól a Csepeli Gyermeksziget Program keretében az összes kerületi iskola megújul  

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail