Április 28-án nyit ki a megújult Csepeli Strandfürdő

Kategória: Fejlesztések csütörtök, 26 április 2018 15:27

TBE 7408A Csepeli Strandfürdő több mint 220 millió forintból újult meg az idei év első felében. A felújítások első ütemével elkészültek, a második szakasz ősszel kezdődik. A modernizált strandfürdő komfortját az április 28-i(szombat) nyitás napján már élvezhetik is a csepeliek.

A beruházás során három új csúszdát kapott a fürdő, ráadásként egy különleges sprayparkot és egy homokos röplabdapályát is építettek. A strand ezeken kívül új kültéri fitneszparkkal gazdagodott, a lábtenisz pálya is új gumiburkolatot kapott. A központi gépházat már most modernizálták, ősszel pedig az öltözők és egy modern, vadonatúj fogadótér kialakítása lesz a fókuszban.

A főbb átépítések mellett gondoltak a felmerült igények kielégítésére is. A gyermekmedence négy új vízköpőt kapott, ami fölé hamarosan egy napvitorlát is felszerelnek. A lábmosókat ugyanakkor közelebb helyezték a medencékhez. A tervek szerint napozóágyak is szolgálják majd a strandolók kényelmét.

A nyári szezon kezdetéig (június 1.) a jegyárak változatlanul a téliek maradnak, a csúszdákat is a szezon kezdetére üzemelik be.

   Copyright © 2015 Csepel.hu | Impresszum | Adatvédelmi szabályzat | Csepel.hu webmail