Házasodjunk Csepelen! – Harmadszor rendeztek esküvő kiállítást Kiemelt

Kategória: Események 2017. február 19. vasárnap, 18:39

GMA 6028Harmadszor rendeztek Csepelen esküvő kiállítást a Radnóti Miklós Művelődési Házban. Február 19-én Csepel és környéki esküvői szolgáltatók mutatkoztak be rendezvényhelyszín, szépségszalon, fotók, dekoráció, ruhaszalon, ajándék, vőfély, ceremóniamester, virágkötő és sminkmester kategóriákban. Az érdeklődők mindent egy helyen találtak, ami az esküvő szervezéséhez szükséges.

 

A kiállítók standjainál menyasszonyi ruhák, alkalmi virágcsokrok, exkluzív dekorációk, asztali terítékek sorakoztak. A leendő arák felpróbálhatták a szebbnél szebb ruhakölteményeket. Mindenkinek más fazon áll jól, teljesen mindegy mi a trend – mondta el oldalunknak az egyik szalon képviselője.

Hozzátette: a vőlegény ruházatát tekintve még mindig a legelegánsabb a fekete öltöny, fehér ing, szürke vagy sötétmintás nyakkendővel.

A vállalkozó kedvű hölgyek a helyszínen kipróbálták a látványos sminket, amely mindig a habitusunktól függhet. A sminkmester kérdésünkre elmondta: minden esetben az évszakhoz illő arcfestéket válasszunk.

A menyasszonyi csokrot illetően még mindig a rózsát kérik a legtöbben, bár szívesen választják az orchideát is – tájékoztatott a kiállító virágüzlet képviselője.

A programon műsort adott a vőfély, zenekarok léptek színpadra, majd menyasszonyi ruha, haj, köröm és smink bemutatót is tartottak. A kiállítás ideje alatt csepeli menyegzők fotóit diavetítésen tekinthették meg az érdeklődők.

A megkérdezett ifjú párok közül többen nyáron tervezik esküvőjüket, s a családalapítás szempontjából tartják kulcsfontosságúnak a házasságkötést.


Antal Zsuzsa

Fotó: Gubis Mariann

Utoljára frissítve: 2017. február 21. kedd, 08:33