Újra ételt osztott Csepel polgármestere

Kategória: Események 2022. december 20. kedd, 17:20

Okumenikus 2022

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet szeretetvendégségének harmadik napján Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is önkéntesnek állt, és az elmúlt évekhez hasonlóan segített az ételek kiporciózásában.  

A rászorulók a marhapörkölt és tarhonya mellé savanyúságot, kenyeret, gyümölcsöt és szaloncukrot is kaptak.  

 

A karácsony előtti szeretetvendégség évtizedek óta része a segélyszervezet ünnepi segélyakciósorozatának, de talán még soha nem volt ennyire fontos, mint ebben az évben, amikor a megélhetési költségek emelkedése miatt még több család számára lesz nehéz a karácsony.

 

Egészen december 23-áig minden nap 1000 adag melegételt, teát és süteményt osztanak ki Csepelen, fűtött sátorban, karácsonyi hangulatban.  

 

A mai ételosztáshoz is számos önkéntes csatlakozott, köztük több ismerős és ismert arccal is találkozhattak a rászorulók, így többek között Makray Katalin olimpiai ezüstérmes tornász, Csepel díszpolgára, valamint Kiss Ramóna és Mezei Réka Léda színésznők is segédkeztek a szeretetvendégségben.  

 

A segélyszervezet Adventi Adománygyűjtéséhez bárki csatlakozhat a www.segelyszervezet.hu oldalon vagy a 1353-as adományvonal tárcsázásával.  

Utoljára frissítve: 2022. december 20. kedd, 17:38