COVID-tesztelő autó a csepeli mentősöknek

Kategória: Események 2020. szeptember 25. péntek, 10:48

thumbnail TBE 2361Egy Ford személygépkocsit adományozott használatra a LeasePlan Hungária Zrt. flottakezelő vállalat a csepeli mentősöknek. A cég nemcsak üzemanyagtámogatást, hanem országos autópályamatricát is rendelkezésre bocsátott a mentőállomásnak. A gépjárművet Borbély Lénárd, Csepel polgármestere és dr. Dobák András, a TIESZ főigazgató-főorvosa is megtekintették és megköszönték a felajánlást.

Behán László, a cég igazgatója által átadott autókat a COVID tesztek mintavételéhez történő kiszállásokra használják a mentőszolgálat munkatársai három hónapon keresztül, december 31-ig.

Mint megtudtuk, a LeasePlan Hungária Zrt. felelős nagyvállalatként folyamatosan törekszik arra, hogy támogatást nyújtson a szociális ellátásban keményen dolgozó szervezetek számára, melyek a pandémia idején különösen nagy leterheltséggel végzik munkájukat. A koronavírus járvány második hullámában, a nagyszámban végzett COVID tesztelések miatt az Országos Mentőszolgálat különösen érintett, a naponta beérkező többszáz igény ellátását pedig komoly erőfeszítések árán tudják megvalósítani. A flottakezelő vállalat a mintavételek logisztikájában ajánlotta fel segítségét, melynek keretében az OMSZ csepeli kirendeltségét 1 darab, az OMSZ központját pedig további négy személyautó átadásával támogatja.

Utoljára frissítve: 2020. szeptember 25. péntek, 10:57