Évnyitó értekezlet az óvodáknál - köszöntötték a nyugdíjba vonuló kollégákat

Kategória: Események 2020. augusztus 26. szerda, 14:56

TBE 6124Augusztus 26-án, szerdán tartották meg a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda évnyitó nevelői értekezletét. A rendezvényt Hirholczné Faragó Tünde, a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda intézményvezetője nyitotta meg, jelen volt Morovik Attila alpolgármester is. Az értekezleten egyúttal köszöntötték a nyugdíjba vonuló munkatársakat.

Habár új nevelési év veszi kezdetét, a korábbiakban megszokott nyári szünet lényegében elmaradt – írta Borbély Lénárd polgármester a közösségi oldalán az eseménnyel kapcsolatban. A polgármester megköszönte az óvodavezetőknek- és pedagógusoknak, a dajkáknak, valamint a technikai munkatársaknak a helytállást, hozzátéve, hogy Csepel példásan vizsgázott a vírus elleni védekezésben.

Kiemelte: az előttünk álló bizonytalan időszakban továbbra is figyelembe veszik az intézkedések meghozatalánál a kormány és az egészségügyi szervezetek ajánlásait. „Fokozott óvatosság és elővigyázatosság mellett, de normál rendben fogjuk elindítani az óvodákban a különböző foglalkozásokat, azonban minden esetben a csepeli gyermekek és munkatársaink biztonságának védelme az elsődleges.”

A rendezvényről készült fotók ide kattintva tekinthetők meg.