Sikerrel zárult a VIII. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál

Kategória: Események 2019. november 25. hétfő, 11:40

GMA 3852A csepeli önkormányzat nyolcadik alkalommal rendezte meg november 23-án a Szent Erzsébet Jótékonysági Bált. A rendezvény fővédnöke Wittner Mária 1956 hőse, Csepel díszpolgára volt. A jótékonysági bál bevételeiből idén a nehéz sorsú, hátrányos helyzetű csepeli gyermekeket támogatták. A belépő és a pártfogói jegyek árából, valamint az egyéb felajánlásokból közel 1,5 millió forintot sikerült összegyűjteni a rászorulók számára. A rendezvényt Borbély Lénárd polgármester nyitotta meg.

A jótékonysági gálaműsor keretében fellépett a Csepeli Német Nemzetiségi Táncegyüttes, majd Zsédenyi Adrienn énekesnő és a Cascade Music Jam együttes szórakoztatta a résztvevőket.

 

A bálon jelen voltak Ábel Attila, Morovik Attila és Pákozdi József alpolgármesterek, Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, valamint önkormányzati képviselők, csepeli vállalkozók, önkormányzati cégek dolgozói és a jótékonysági kezdeményezés támogatói. A bált a Csepeli Városkép Kft. szervezte, az est fő támogatója a csepeli önkormányzat volt. Az est kiemelt támogatója az Alpiq Kft és a VS WIN-Group Kft volt.

 

A tombola nyereményeit felajánlotta: a Corner Garden Bistro, a Folly Arborétum és Birtok, a LaPanna cukrászda,a Kreinbacher Borászata, Rizmajer Kézműves Sörház, ifj. Fazekas István, Rákóczi – Kert A Családok Parkja. A fődíjat a VS WIN-Group Kft biztosította.

 

Utoljára frissítve: 2019. november 26. kedd, 09:43