Családi hajókirándulás: jókedv, zene és mulatság Kiemelt

Kategória: Események 2019. április 28. vasárnap, 12:43

GMA 9658Bár az időjárás nem volt túl kegyes az idei első családi hajókiránduláshoz, a program a borús idő ellenére jó hangulatban telt. A sétahajó a Boráros téri kikötőből indult, ahová külön buszokkal érkeztek a résztvevők. A programon jelen volt Borbély Lénárd polgármester is, aki rövid köszöntőjében kiemelte: a hajókirándulás mellett a kerület számos programmal várja a családokat. Május elsején a Daru-dombon rendezik meg a Retro majálist, május 25-én, a Puli sétányon kerül sor a gyermeknapi rendezvényre, de a múlt héten átadott, megújult Rákóczi Kert is örömmel fogadja a látogatókat.

A Zsófia főhercegné sétahajó fedélzetén ezúttal is rengeteg program közül válogathattak a gyerekek. A legnépszerűbb az arcfestés és a csillámtetoválás volt, de a mini pingpongot, és a csocsót is sokan kipróbálták. A zene sem hiányozhatott a rendezvényről, a Buborék együttes koncertje megalapozta a jó hangulatot, a gyerekek lelkesen vettek részt az interaktív játékokban.

A hajó a Margitsziget és a Rákóczi híd között közlekedett, a borongós, szeles idő miatt azonban csak kevesen merészkedtek ki a nyitott, emeleti fedélzetre. A program zárásaként kötélhúzás, kvíz és ügyességi játékok szórakoztatták a gyerekeket. A rendezvényt az önkormányzat támogatásával, ezúttal is a Csepeli Városkép Kft munkatársai szervezték. Idén még három hajókirándulás lesz. A legközelebbire május 18-án kerül sor, bár ez a program már betelt, az augusztusi és szeptemberi kirándulásra még lehet regisztrálni!

A kirándulásról további képek itt

Utoljára frissítve: 2019. április 29. hétfő, 12:18