Nagy sikerű táncelőadás a Királyerdőben

Kategória: Események 2018. december 16. vasárnap, 21:48

DSC 0044Négy csoportban és időpontban - kezdőktől a bajnokokig - több mint 300 táncos mutatta be tánctudását a nézőközönségnek december 16-án a Királyerdei Művelődési Házban. A bemutatón jelen volt Borbély Lénárd, Csepel polgármestere is.

 

 

Az Island Rock Csepel TáncSport Egyesületet 5 éve alapították. Az egyesület tagjai ehhez az évfordulóhoz kapcsolódva a hagyományos karácsonyi bemutatóórákat tették különlegessé azzal, hogy nagyközönség előtt, a Királyerdei Művelődési Házban léptek fel.

Az egyedülálló bemutató délelőtt 11 órakor kezdődött, ekkor léptek a színpadra az Erdősor, Festő óvodások, valamint a Kölcsey és Mátyás iskolások. Utánuk következtek a Jupiter, a Füstifecskék, Repkény, a Tündérkert, Zsongás óvodások és a Hermann, Széchenyi, valamint a Vermes iskolások. Rajtuk kívül felléptek még a Montessori, a Napsugár, a Szúnyog ovisok és az Eötvös sulisok. Végül este 18.00 órakor az utánpótlás-, országos- és a magyar válogatott fantasztikus gálaműsora koronázta meg a napot. Az esti előadáson Borbély Lénárd polgármester is külön köszöntötte az egybegyűlteket.

Az egyesületről érdemes tudni, hogy 2013-ban, egy fiatal, lelkes edzői csapattal alakult meg, elnöke és vezető edzője Tramontini Péter

Céljuk, hogy minél több gyerek már óvodás kortól hozzászokjon a sportoláshoz, a rendszeres mozgáshoz, a kitartó munkához, élvezze annak eredményét és megszeresse a látványos, dinamikus, akrobatikus elemeket is tartalmazó táncot.Tanfolyamaikra 4 éves kortól bárki jelentkezhet, aki szereti a mozgást, a zenét. Érdemes tudni, hogy a Magyar Táncsport Szövetség 2015. januárjában tagszervezetei közé regisztrálta az Island Rock Csepel TSE-t. Legeredményesebb versenyzőik, utánpótlás versenyek első helyezettjei, Budapest Bajnokok, Országos Bajnokság ezüst és bronz érmesei, Magyar Bajnokság döntősei, Világ Kupa 12. helyezettjei.

Utoljára frissítve: 2018. december 17. hétfő, 08:47