Megköszönték a szociális ágazatban dolgozók munkáját

Kategória: Események 2018. november 15. csütörtök, 10:11

TBE 5306A Szociális Munka Napja alkalmából díjazták a Humán Szolgáltatások Igazgatósága munkatársait a Radnóti Miklós Művelődési Házban november 14-én. Az elismeréseket Borbély Lénárd polgármester és Nagyné Kovács Timea, a HSZI intézményvezetője adták át. Előtte Miller Zoltán adott koncertet, majd vendégül látták a megjelenteket. A rendezvényen részt vett még Morovik Attila alpolgármester, Metz Tímea intézményfelügyeleti ágazatvezető és Szuhai Erika önkormányzati képviselő, a Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottság elnöke.

Az Országgyűlés 2016. decemberi döntésével november 12-ét, a Szociális Munka Napját munkaszüneti nappá nyilvánította. Ezen a napon a figyelem azokra a szakemberekre irányul, akik az év minden napján segítik, gondozzák segítségre szoruló honfitársaikat.

A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi területen az országban csaknem százezren dolgoznak. Csepelen az önkormányzat is kiemelt figyelmet fordít az ezen a területen dolgozók számára.

A rendezvényen először Nagyné Kovács Timea intézményvezető szólt munkatársaihoz. Kiemelte: tisztelet, nagyrabecsülés és köszönet illeti minden egyes napon végzett munkájukat, amely nem szakma, hanem hivatás. A csepeli dolgozók a segítségnyújtást szívvel-lélekkel végzik – tette hozzá.

Borbély Lénárd polgármester megköszönte áldozatos munkájukat, amelyet valamennyien kitartó lelkesedéssel végeznek. Csepelen van éppen elég teendő, főleg Ófalu és Háros városrészek érintettek – mondta el. Örömmel szólt arról, hogy a csepeli szociális ellátásban dolgozóknak a juttatási köre budapesti viszonylatban versenyképes. A polgármester kitért rá: a legtöbben szociális jellegű ügyekben keresik fel fogadóóráján.

Morovik Attila alpolgármester köszöntésében hangsúlyozta: megbecsülendő és tiszteletreméltó munkát végeznek a szociális szférában dolgozók, munkájukra elengedhetetlen szükség van.

Az elismeréseket kiváló szakmai munkájukért kapott dolgozók: Maczó Angéla, Barcza Bernadett, György Istvánné, Lettner Istvánné, Nagy Anna, Kozák Mária, Kecsetiné Horváth Eleonóra, Gulyás Mariann, Bordás Tímea, Demeter Ilona Zita, Úti Zoltánné Erika, Bereczky Karola, Tigyi Éva, Szabó Kornélia, dr. Tóth Fekete Rita, Csanálosiné Fehér Erika, Szalay Mónika, Kirnyán Zsuzsanna, Nagy Katalin, Balaskó Gyuláné, Zahradnikné Bánhegyi Gabriella.

AZS

Teljes galériánkat megtekinthetik IDE kattintva.

Utoljára frissítve: 2018. november 15. csütörtök, 12:23