Sikeres volt az ingyenes alma és burgonya akció

Kategória: Események 2017. november 18. szombat, 15:48

TBE 2693Idén ismét folytatódott az önkormányzat ingyenes alma és burgonya akciója a kerületben. November 18-án, Csepel hét helyszínén – Ady lakótelep, Béke tér, Sétányok, Királymajor, Királyerdő, Csillagtelep, Háros – négyezer zsák almát ás négyezer zsák krumplit osztottak az önkormányzat munkatársai a Csepeli Városkép Kft. szervezésében, a Csepeli Városgazda Zrt. segítségével. Kerületi lakcímkártya felmutatásával mindenki kapott az ötkilós csomagokból. 

 

 

Karácsony közeledtével számos családnak jól jött az ingyenes ajándék.

A városrész vezetői évről évre igazolják hitvallásukat, miszerint elkötelezettek a csepeli családok, a gyermekek és az idősek támogatásában. Borbély Lénárd polgármester, Morovik Attila és Ábel Attila alpolgármesterekkel közösen az önkormányzat dolgozóival együtt osztották szét az alma- és burgonyacsomagokat a várakozó lakosoknak.

Voltak, akik már egy órával a meghirdetett időpont előtt beálltak a sorba, így kezdéskor több helyszínen hosszú sor alakult ki. Az esős idő ellenére mindenki türelmesen várakozott, a gördülékeny szervezésnek köszönhetően gyorsan haladt az osztás. Fiatalok, középkorúak és idősek egyaránt eljöttek, néhányan gratuláltak a polgármesternek a példaértékű akció folytatásához. Többen hálájukat és köszönetüket fejezték ki, hogy gondoltak rájuk.

A polgármester és csapata a Duna utcai nyugdíjasház lakóinak is egy-egy zsák almát és krumplit ajándékozott.

AZS

Fotó: Tóth Beáta

Utoljára frissítve: 2017. december 03. vasárnap, 11:20