A nőké volt a főszerep a Csepeli Szurkolói Arénában

Kategória: Események 2017. június 19. hétfő, 08:03

GMA 8830Mi kell a nőnek? - erre a kérdésre keresett választ a Csepeli Szurkolói Aréna ízig-vérig nőkről szóló rendezvénye, melyet ismét a Csepeli Városkép munkatársai szerveztek. A változatos programok sok érdeklődőt vonzottak, a színes előadások, bemutatók között mindenki megtalálhatta a számára legérdekesebbet.

Mozgás, egészség

Az aktív kikapcsolódás hívei népszerű edzésformákkal ismerkedhettek meg. A rugalmas gumiszalagot és a merev botot kombináló Finnországból származó Gymstick, és az erősítő, kardio és nyújtó gyakorlatokat ötvöző Curves, valamint a rúd fitnesz is kedvelt volt a résztvevők körében. A latin ritmusokért, a táncos edzésekért rajongók pedig a zumba mellett dönthettek.

A nagyszínpad előtti nézőtér tematikus sátraiban hasznos és izgalmas kikapcsolódás várta az érdeklődőket. A sokszínű programkínálatban az egészségmegőrzés is fontos szerepet kapott. Az egészségügyi standon - vérnyomás- és vércukorszint-mérés mellett - lehetőség nyílt a testzsír ellenőrzésére is, de az ülőéletmód miatt gerincproblémákkal küzdők a nyakmasszázst is kipróbálhatták. Ugyanakkor a légúti megbetegedések gyógyításában hatékony himalája sóbarlang kedvező hatásaival is megismerkedhettek a látogatók. Az egészséges életmód jegyében kulináris élményként a saláta-kóstolás is sokakat vonzott.

Ruha, smink, bőrápolás

A kora délután megrendezett divatbemutatón egyedi, újrahasznosított farmerruha kollekciót csodálhattak meg a nézők. A kifutón az alkalmi és a hétköznapibb viseletek is helyet kaptak, de stílus tanácsadás is a programok között szerepelt. A divat mellett a sminktermékek is sok nő érdeklődését felkeltették. A szépségszalon standjánál is jó néhányan megfordultak, sokan az edzőgépeket is kipróbálták. A természetes bőrápolás híveinek sem kellett csalódniuk, hisz kedvükre válogathattak a natúr kozmetikumok között. A henna-festéshez pedig nemcsak a kisebbek kaptak kedvet, de a felnőttek is szívesen válogattak a felfesthető motívumok között.

A színes program kavalkád az állatbarátoknak is kedvezett. A kutyaneveléssel foglalkozó standon szakember adott hasznos tanácsokat ahhoz, miként gondozzuk, neveljük kedvencünket, hogy jól szocializált, engedelmes legyen.

Kapcsolatok

A női boldogság titka a harmonikus párkapcsolatban rejlik így nem véletlen, hogy a változatos női programok között az egyik leginkább várt esemény dr. Hevesi Kriszta pódiumra lépése volt. A szexuálpszichológus előadását kiemelt érdeklődés övezte. A szakember a nemek közötti különbségekre, a nemiség fejlődéslélektanára próbált rávilágítani, ugyanakkor a bizalom kérdéskörével is foglalkozott.

A nap végén Bereczki Zoltán lépett színpadra. A repertoárban olyan jól ismert hazai és külföldi slágerek hangzottak el, mint a Szállj velem, a Hungáriától a Csókkirály, a Hotel Menthol vagy Michael Jackson Billie Jean című száma. A művész a jó hangulatú produkcióval a közönséget is megénekeltette.

Potondi Eszter

 

Utoljára frissítve: 2017. június 19. hétfő, 11:33