Körhinta, arcfestés, mini csónakázás és csocsóbajnokság a Csepeli Gyermeknapon

Kategória: Események 2017. május 28. vasárnap, 10:57

TBE 4556Május 27-én egész napra benépesült a Puli sétány, szép napsütéses időben töltötték szabadidejüket a családok a Csepeli Gyermeknapon. Mindenki megtalálta a kedvére való programot, a legkisebbek körhintájától a nagyok csocsómeccséig, a kis focisták mérkőzéséig, a bohóckészítéstől a legnépszerűbb arcfestésig, a mini csónakázásig. Idén megrendezték az I. Csepeli Családi Csocsóbajnokságot.

 

Jókedvvel és sok mosollyal telt a nap. A gyerekek lovagoltak, végigjárták az akadálypályát, papírjátékokat készítettek, jelmezben selfiztek a fotóbox előtt, a látványcukrászdában saját kezűleg díszítették a muffinokat, fociztak, pingpongoztak és sok minden más egyebet ingyenesen kipróbáltak a kerületi önkormányzat által támogatott Csepeli Városkép szervezte színvonalas rendezvényen.

Többen megörökítették a pillanatot a csepeli instagramnál, akinek kedve tartotta piknikezhetett a szabadban. A színes programok közben egy kalóz is megjelent, tréfás műsorral szórakoztatta a közönséget, majd kötélhúzásra hívta kicsiket, nagyokat.

Az első csocsóbajnokságon tíz asztalnál mérkőztek a családi- és páros versenyzők, a dobogós helyezettek vásárlási utalványt, üdítőt és strandbelépőjegyeket kaptak ajándékba. A családi játszmában a harmadik helyezést érte el a Dömök família, második lett a Varga család, az első helyet a Szigetszentmiklósról érkező Kőszeriék nyerték. A párosok versenyén harmadik helyen végeztek Varga Adrienn és Varga Zoltán, másodikak lettek Kapus Fanni és Pach Dániel, az első helyet Zubor Zsanett és Szőke Fülöp nyerték.

A színpadon egész napon át előadóművészek szórakoztattak, a kicsik mesejátékokat néztek, utána körtáncoltak, a fellépők akrobatikus- és néptáncot mutattak be, legvégül egy kiváló bűvészprodukción ámult a közönség a Csepeli Gyermeknapon.  

 

AZS

Fotó: Gubis Mariann és Tóth Beáta

Teljes galériánkat megtekintheti IDE kattintva.

Utoljára frissítve: 2017. május 28. vasárnap, 11:17