Adventi játékra invitálja a csepelieket a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Csepeli Csoportja

Kategória: Egyéb 2022. december 13. kedd, 15:02

illusztracioAdventi Ablakok névvel indít egy igazán különleges és egyedi játékot a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Csepeli Csoportja. A játék lényege, hogy kivilágított ablakokat kell keresni a kerületben, amihez szeretettel veszik a csatlakozást.

 

 A játék leírása a következő:

 

A csatolt listán kétféle meghatározást található a napi ablak (kapu/ajtó) megtalálásához, egy könnyű és egy nehéz. Az ablakokban lévő számok az adott napon 17.00-20.00 óra között (esetenként akár tovább) lesznek kivilágítva. Amennyiben lehetőség van rá, gyalog, esti sétával összekötve keressék meg a helyeket, szánják ezt az időt egymásra és az ünnepre hangolódásra! A játékra barátokat, családtagokat, az intézményetekbe járó családokat is lehet hívni.

 

 A megtalált, lefotózott ablakokat a játék végén tetszőlegesen, a kreativitásnak teret engedve rendezzék videóba, albumba, plakátra. Ezeket küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre december 28. éjfélig (Nem baj, ha kimaradnak napok.).

 

A beküldött műveket a csoportlistára felteszik, hogy megcsodálhassák egymás alkotásait. 

 

Végül pedig egy szabadtéri (toporgós), közös teázással zárják az eseményt a Rákóczi kertben a két ünnep között. Ez december 28. vagy december 29. lenne 15 órától. Az időpont még kérdéses. A fenti e-mail címre lehet szavazni a játékban résztvevőknek, hogy melyik lenne jobb időpont.

 

A teázásra minden résztvevőt (akár csak ablakot keresett, akár csak világított) szeretettel várnak!

 

 Vidám perceket a játékhoz és a közös programhoz!