Köszöntötték a kiemelkedő eredményeket elért csepelieket

Kategória: Egyéb 2022. november 24. csütörtök, 15:55

TBE 8916A mai testületi ülés előtt köszöntötték a kiemelkedő eredményeket elért csepelieket.

 

 

Budapest születésnapja alkalmából Budapestért Díjban részesült:

 

Dr. Dobák András, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat főigazgató főorvosa Budapest lakosságának egészségügyi ellátásában végzett kimagasló, több évtizedes munkájáért.

 

Rizmajer József, a Rizmajer Kézműves Sörfőzde alapítója, tulajdonosa szorgalmas és példaértékű munkájáért, amellyel megteremtette a Rizmayer Kézműves Sörfőzde minőségi magyar sörét.

 

Dr. Barna Sándor Emlékérmet kapott Zsarnóczki László rendőr alezredes, a BRFK XXI. Kerületi Rendőrkapitányság rendészeti osztályának vezetője a főváros közbiztonsága érdekében végzett szolgálata elismeréseként.

 

Papp László Budapest-Sportdíj elismerésben részesült Nagybányai-Nagy Anna, a Budapesti Honvéd Sportegyesület sportlövője rendkívüli szorgalma, sportlövőként elért kimagasló junior eredményei elismeréséül.

 

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Szenátusa Felkai Péterné dr. Klinghammer Júliának aranyoklevelet adományozott lelkiismerettel és szakmai felkészültséggel végzett munkájáért. Kerületünk lakosait kitartóan segíti jogi tanácsadásaival és mindent megtesz a polgárok érdekeiért.

 

Török Ferenc csepeli sportlövő a Kairóban októberben megrendezett világbajnokságon bronzérmet szerzett és ezzel a magyarok közül a legjobb eredménnyel zárt. Nem ez volt az első sikere, hiszen tavaly Limában korosztályos világbajnoki címet ért el csapatversenyben.

 

Az Island Rock Csepel TSE táncosai az őszi világversenyeken kiemelkedő eredményeket értek el. Szeptemberbe a döntőbe került Hypnotiq ladies nagyformáció 6. helyezést ért el. Októberber Step up - girls nagyformáció a 4. helyen zárta a versenyt az Európa-bajnokság döntőjében, a világkupán pedig bronzérmet szereztek.

 

Utoljára frissítve: 2022. november 24. csütörtök, 16:05