„Teljenek meg az ablakok a köszönet piros szíveivel!”

Kategória: Egyéb 2021. május 05. szerda, 11:28

heart 2055203 1920Borbély Lénárd polgármester tette közzé Facebook oldalán, hogy önkormányzatunk csatlakozik a „Teljenek meg az ablakok a köszönet piros szíveivel!” – szlogennel indult mozgalomhoz, mely  2020-ban az egészségügyben dolgozók iránti tiszteletet kifejezésére indult.

A cél az, hogy Csepelen minél több piros szíves „köszönet rajz” szülessen és jusson el az egészségügyi intézményekbe, kifejezve ezzel az egészségügyben dolgozók iránti hálánkat, ami nem is lehetne aktuálisabb ebben a mostani, nehéz helyzetben. Arra biztatok mindenkit, kicsit és nagyot, óvodást, iskolást, szülőt és nagyszülőt, hogy rajzoljon, vagy ragasszon egy szívet egy papírra és rajzolja, írja rá, hogy mit és hogyan köszön meg azoknak, akik értünk dolgoznak ezekben a nehéz időkben! A program koordinálója a Csepeli Fasang Árpád Alapfokú Művészeti Iskola SZÍN-PAD-KÉP Tagintézménye.A rajzokat, feliratokat az iskola címére várják 2021. május 15-ig! Cím: 1214 Budapest Simon Bolivár sétány 4-8.

És hogy mi lesz az alkotásokkal? A terv, hogy a képekből installációt készítenek, több nagy képpé formálják és eljuttatják Csepelen a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálathoz.

Küldjünk szíveket azoknak, akik értünk dolgoznak!

Utoljára frissítve: 2021. május 07. péntek, 13:00