Családi nap a Kis-Duna-parton

Kategória: Egyéb 2018. szeptember 08. szombat, 15:57

DSCF0936Minden év szeptemberében tartja a Csepeli Mozgássérültek Önálló Egyesülete a családi napját. Így történt ez most is. A napfényes őszi meleg időben sokan gyűltek össze a Kis-Duna partján, hogy szalonnát sütögetve együtt töltsenek el egy vidám, beszélgetős napot.

 

A jókedvről az ifjabbik Hertmann László gondoskodott, aki tangóharmónika játékával szórakoztatta az egybegyűlteket. László születése óta vak, mégis tanári diplomát szerzett, kiválóan besszél angolul és a hobbija, a zenélés terén is folyamatosan fejleszti tudását. Volt közös éneklés, sőt, aki tehette, még táncra is perdült.

Babócsiné Nagy Izolda tombolával kedveskedett a jelenlévőknek: nagyon sok játékot, dísztárgyat, bizsu ékszert hozott, így nem sokan voltak, akik ajándék nélkül távoztak haza.

Borbély Lénárd polgármester a rendezvényen nem tudott részt venni, de üdvözletét küldte, remélve, hogy jövőre ő is részese lehet az összejövetelnek.

Szuhai Erika, az Önkormányzat Szociális Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottságának elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd elmondta, hogy a csepeli önkormányzat figyel minden lakosára, és igyekszik megtenni minél többet annak érdekében, hogy a fogyatékos emberek számára élhetőbbé váljék kerületünk.

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 19. szerda, 16:08