Nyomtatás

Együttműködés a Budapest Honvéddal

Kategória: Egyéb 2018. június 15. péntek, 22:14

csuseA mai napon a Csepel Utánpótlás Sportegyesület együttműködésbe kezdett a Budapest Honvéd MB1-es labdarúgó csapatával.

A Partneregyesületi Együttműködési Megállapodást a Honvéd Ügyvezető Igazgatója Gács Pál, Általános Igazgatója Herczeg Vince és a Csepel Utánpótlás Sportegyesület alelnöke Kálcsics Ferenc, az MB1-es csapat stadionjában írták alá.

 

A megállapodásban a Honvéd többek között vállalta, hogy a csepeli csapat részt vehet a Honvéd korosztályos csapatainak edzésein, illetve az általuk szervezett felméréseken, kiválasztókon. A Honvéd minden lehetséges fórumon, illetve rendezvényen támogatja a partneregyesületet.

A Honvéd igyekszik a játékosok részére nemzetközi, illetve hazai tornán való részvételt biztosítani, valamint vállalja, hogy gyakorlati segítséget ad és az edzések látogatásával, észrevételekkel, javaslatokkal támogatja a partnerklubot.

A Honvéd a megállapodásban kijelenti, hogy minden korosztályban a keretéből kikerülő játékosoknak javasolni fogja, hogy a partneregyesületében sportoljanak tovább.

Bízunk benne, hogy sok csepeli tehetség élvezheti az együttműködés lehetőségeit és a közeljövőben profi labdarúgóként láthatjuk őket!

HAJRÁ CSEPEL!

Utoljára frissítve: 2018. június 15. péntek, 22:41